به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ رضا میرزایی گفت: در نقاطی از استان لرستان به لحاظ شرایط توپوگرافی امکان احداث سد مخزنی وجود ندارد از اینرو حدود ۱۱ تا ۱۷ سال قبل عملیات اجرایی هشت ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در سطح استان به کارفرمایی شرکت آب منطقهای آغازشده بود که به علت کمبود یا نبود اعتبار فعالیت این پروژهها متوقف و تعطیل شد.
وی بابیان اینکه محل تأمین اعتبار ایستگاههای واشیان و چم مهر پلدختر، گرخشاب کوهدشت، اسماعیلآباد نورآباد، فیضآباد الشتر، نیله خرمآباد، کلکله و محمودآباد ازنا استانی و پمپاژ جایدر پلدختر ملی استانی است افزود: با پیگیری استاندار لرستان ایستگاههای پمپاژ آب کشاورزی غیرفعال لرستان بعد از سالها جان تازهای گرفته و با حمایتهای وی از طرحهای حوزه آب خوشبختانه ایستگاههای پمپاژ در لیست طرحهای کلیدی و اولویتدار استان قرارگرفته است و اعتبار قابل توجهی به آنها اختصاص یافته و تخصیص آنها نیز صددرصدی شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان لرستان عنوان کرد: در اردیبهشتماه امسال مناقصه ایستگاههای پمپاژ استان برگزار و با انتخاب پیمانکاران واجد شرایط عملیات تکمیلی ایستگاههای پمپاژ و شبکههای آبیاری و زهکشی آنها آغاز و فعال شد.
وی بابیان اینکه این حرکت مثبت و انقلابی در رابطه با ایستگاههای پمپاژ و میزان اعتبار تخصیصی آنها در سالهای ۹۶ و ۹۷ در مقایسه با سالهای گذشته بینظیر است تصریح کرد: با تزریق اعتبار قابلتوجه به ایستگاههای پمپاژ بر اساس برنامه زمانبندی همه دستگاههای پمپاژ در اسفندماه سال ۹۷ و ۹۸ به بهرهبرداری میرسند.
میرزایی خاطرنشان کرد: با تکمیل و بهرهبرداری از ایستگاههای فوقالذکر در مجموع ۱۰ هزار هکتار اراضی دیم تبدیل به آبی و حدود پنج هزار شغل در بخش کشاورزی ایجاد میشود.
انتهای پیام/د