یک جامعه‌شناس گفت: اشخاصی که احساس تنهایی می‌کنند و اعتماد به نفس پایینی دارند، اغلب به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورند.

فرزاد فتحی جامعه‌شناس و آسیب‌شناس در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: اشخاصی که اعتماد به نفس پایینی دارند و احساس می‌کنند اگر در دنیای واقعی بخواهند ارتباط برقرار کنند، مورد قبول دیگران قرار نخواهند گرفت، به دنیای مجازی روی می‌آورند.

 فتحی گفت: همچنین اشخاصی که به شدت احساس تنهایی می‌کنند و دلیلی برای شاد زیستن در دنیای حقیقی ندارند نیز به شبکه‌های اجتماعی بیشتر گرایش پیدا می‌کنند.


بیشتر بخوانید: تاثیر استفاده معتادانه از اینترنت در روابط خانوادگی 


این جامعه‌شناس با بیان اینکه برای افرادی که به طور مکرر از فضای مجازی استفاده می‌کنند و دچار اعتیاد به اینترنت می‌شوند، واژه «سایبر فوبیا» در نظر گرفته می‌شود، گفت: به کار بردن واژه سایبر فوبیا به این دلیل است که استفاده از اینترنت و فضای مجازی نشانه‌هایی مانند نشانه‌های اعتیاد دارد و نشانه‌های ترک آن نیز مانند سندروم خماری، سندروم نرسیدن موادمخدر، فرد را بی‌قرار می‌کند و التهاب و اضطراب را برای او به همراه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۶:۳۸ ۱۳ مهر ۱۳۹۷
به نظر من افرادی که در زندگی واقعی و اجتماعی خودشون به علایق و خواسته هاشون که در هر سنی فرق میکنه و میخوان باهاش دیده بشن نمیرسن برای جبران این دیده نشدن به فضای مجازی رو میارن و خودشون رو وقفش میکنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۱۳ مهر ۱۳۹۷
نمی دونم چرا بعضیا عزت نفسو با اعتماد بنفس اشتباه می گیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۱۳ مهر ۱۳۹۷
نمی دونم چرا بعضیا عزت نفسو با اعتماد بنفس اشتباه می گیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۰ ۱۳ مهر ۱۳۹۷
سروش هم یک شبکه اجتماعی هست
اما با شبکه های دیگه فرق میکنه و استثناان (!!!) مشتریهاشون آدمای عاقل و با بصیرت هست
Iran (Islamic Republic of)
عباس س
۲۱:۰۶ ۱۲ مهر ۱۳۹۷
بسم الله الرحمن الرحیم ؛ روی اوردن به شبکه های اجتماعی دلایل بسیاری دارد اینکه عمده دلیل ان را عدم اعتماد به نفس بدانیم کار اشتباهی است من به چند مورد اشاره میکنیم تا شاید کمک برای دیگران باشد . ۱- برای هر مخاطبی با توجه به اطلاعاتی که دنبال میکند پاسخگو است ۲- مخاطب فضای مجازی احساس امنیت دارد ۳- حد و حدود و مرز مشخصی ندارد ۴- کسی در فضای مجازی متوجه بیماری که ممکن است به ان دچار شود را به طور ملموس نمی بیند ۵- جامعه شناسان و روانشناسان فقط به چند مورد از بیماری فضای مجازی مثل اعتیاد به فضای مجازی اشاره میکنند در صورتی که فضای مجازی ممکن است بعضی از بیماریهای روانی را تشدید و یا درمان کند ۶- پنهان کردن چهره واقعی افراد ( چهره ظاهری و اعتقادی و رفتاری و ...) امکان پذیر است ۷ - نشاط کاذب دارد ۸-شما در فضای مجازی به هر چیزی فکر کنید تصویر ان را در فضای مجازی می توانید ببینید ۸و۹ ... والسلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۱۲ مهر ۱۳۹۷
بنظرمن ادمهای بیکار ونا امیدک هیچ انگیزه ایی واسه زندگی ندارند
Canada
ناشناس
۱۹:۵۱ ۱۲ مهر ۱۳۹۷
مطلب جالبی بود .بهتره در مدارس به بچه ها اموزش شود تا متوجه خطر فصای مجازی باشند
آخرین اخبار