بیشتر افراد بیماری‌های قلبی را تنها سکته قلبی می‌پندارد اما مشکل‌های حاد قلبی می‌توانند به شکل مخفیانه در بدن انسان رشد کند و ناگهانی ضربه بزند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار می‌دهند تیر کشیدن و احساس درد درقفسه سینه که در بسیاری از افراد وجود دارد و آن‌ها نسبت به آن بی توجه هستند می‌تواند نشانه خطر بروز سندرم مرگ ناگهانی باشد.

احساس درد درقفسه سینه و به اصطلاح تیر کشیدن قلب بر یک نفر از هر ۱۰۰ نفر اثر می‌گذارد و می‌تواند نشانه سندرم مرگ ناگهانی باشد.


پرولاپس دریچه میترال (MVP) زمانی رخ می‌دهد که دریچه‌های قلب که بخش‌های مختلف این عضو را از هم جدا می‌کنند به درستی بسته نشوند. پژوهش‌های دانشمندان دانشگاه آدلاید (University of Adelaide) نشان می‌دهد حدود ۱۲ درصد از افرادی که دچار ایست ناگهانی ضربان قلب می‌شوند سابقه درد درقفسه سینه را پیش‌تر داشته‌اند.

بروز مشکل می‌تواند بر گردش خون در مناطق مختلف بدن اثر بگذارد هرچند که در بیشتر موارد این اختلال نیاز به درمان خاصی ندارد، اما پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند افراد نباید نسبت به این درد بی تفاوت باشند و درصورت ادامه یافتن آن مراجعه به پزشک الزامی است.

عوارض جسمانی مشکل دریچه میترال

پرولاپس دریچه میترال (Mitral valve prolapse)، زمانی رخ می‌دهد که فلپ کوچکی در قلب سبب توقف جریان خون و بسته شدن نادرست مسیر می‌شود.

مشکل دریچه میترال می‌تواند سبب عارضه هایی، چون سرماخوردگی، تنگی نفس، خستگی، تنفس کوتاه و سریع، ضربان قلب نامنظم و تپش قلب می‌شود.


برای کاهش خطر‌های این اختلال، پزشکان توصیه می‌کنند افراد دگرگونی در شیوه زندگی خود ایجاد کنند، از مصرف سیگار و کافئین بیش از اندازه خودداری کنند تا ضربان قلب آن‌ها منظم بماند.


دربرخی اوقات نیاز به جراحی برای دگرگون کردن یا جایگزینی دریچه میترال از سوی پزشکان تجویز می‌شود.برخی افرادبا مشکل اختلال دریچه میترال از بدو تولد به دنیا می‌آیند.

مصرف مواد خوراکی سالم شامل میوه و سبزیجات تازه می تواند سبب جلوگیری از گسترش بیماری و احساس درد درقفسه سینه شود،  در عوض مصرف مواد شیرین  و پرچرب می تواند سبب گرفتگی رگ های خونی و افزایش خطر پذیری بیماری شود.


محققان بررسی درباره اثرگذاری پرولاپس دریچه میترال بر خطر بروز سندرم مرگ ناگهانی قلب (SDC) را از ۳۴ مطالعه مختلف به دست آورده‌اند.


نتیجه به دست آمده پژوهشگران در مجله قلب،HEART به چاپ رسیده است.

افراد دچار مشکل پرولاپس قلبی باید تحت نظارت پزشک قرار داشته باشند. پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهند افزون بر مشکل‌های فیزیکی مواردی، چون درگیر شدن با ویروس تبخال (CMV) و مزمن شدن این بیماری می‌تواند افراد تا ۲۰ درصد در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قراردهد.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نیوشا
۰۹:۱۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
سلام خسته نباشین
من ۱۸ سال دارم و بعضی وقتا قلبم بد تیر میکشد و در سنت چپ سینم احساس سنگینیه شدید میکنم
وقتی ک قلبم درد میگیرد دردش به دست چپ و گردنم میزند خواستم بدونم علتش چی هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ایمان
۰۴:۲۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام بنده ادم سیگاری هستم در طول شبانه روز شاید ۱۰نخ سیگار میکشم نزدیک ۱۰ سال هست ولی از دیشب سیگار میکشم قلبم تا یک ساعت تیر میکشه وبعد دیگه درد نمیکنه مگه اینکه باز سیگار بکشم علت چیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۶ مهر ۱۳۹۷
کیا قلبشون مثله من وارونه هست؟
آخرین اخبار