به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برخی بر این باورند که اولین پیتزاها زمانی پخته شد که سربازان ساسانی که در جنگ شرکت میکردند سپرشان را روی آتش گذاشته و بعد خمیری روی آن میگذاشتند و مواد غذایی مختلفی مانند خرما و پنیر را روی آن میریختند و میخوردند. در یونان باستان، نانها را با روغن، گیاهان و پنیر میپوشاندند. اما پیتزا به شکل مدرن، در ابتدا در ظرفهایی در ناپولی در قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ میلادی طبخ میشد.در آن مقطع زمانی اغلب، نان با مواد تشکیل دهنده مانند سیر، نمک، گوشت، پنیر، ریحان پوشانده میشدند.
این ربات یک آشپز مشتاق یادگیری است. او میخواهد پختن پیتزا را یاد بگیرد. تا به الان که پشتکار خوبی برای این کار داشته است. او باید هنر آشپزی خود را پرورش دهد تا بتواند این پیتزاها را به بهترین شکل ممکن بپزد. در جشنواره پیتزا ناپل که سال 2019 بر پا میشود او هنرنمایی خواهد.
نام این ربات جذاب و هنرمند "RoDyMan" است و او در دستان استاد توانمندی قرار دارد. نام استاد او انزو کوچا است. کوچا یک پیتزا پز بسیار معروف در دنیا است. او یک لباس بیوکینتیک بر تن میکند که دارای سنسورهایی برای تشخیص حرکات او است. با این لباس، RoDyMan میتواند حرکتهای این آشپز معروف را تقلید کند و یاد بگیرد.
هم اکنون این ربات در آزمایشگاه PRISMA در حال توسعه است. این آزمایشگاه در دانشگاه فدریکو دوم ناپل قرار دارد. این گروه که توسط پروفسور برونو سیچیلیانو هدایت میشود سعی دارد یک ربات سرویس دهنده ارایه دهد که توانایی دستکاری اشیا ناپایدار را دارد و خمیر پیتزا بهترین نمونه از این نوع اشیا است. اگر این ربات موفق باشد، پروژه به سمت اتوماسیون شدن استفاده از رباتهای خدماتی خواهد رفت.
این ربات با انجام دادن یک سری حرکات که مخصوص آشپزهای حرفهای است پیتزا میپزد. در ادامه فیلمی از او مشاهده میکنید:
بیشتر بخوانید: سرعت Venom F5 به 311 مایل بر ساعت خواهد رسید + تصاویر
انتهای پیام/