به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدحسن هاشمی در نشست صمیمانه با دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: انتقادی از سوی برخی دانشجویان به ما شده مبنی براینکه که ارتباطمان با دانشجویان کم است؛ این انتقاد بهحق و درست است.
وزیر بهداشت افزود: کار در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سنگین و حیطه مسئولیتها وسیع است؛ چراکه در وزارت بهداشت با موضوعات مختلفی همچون بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماریها، دارو، درمان، آموزش و پژوهش سر و کار داریم و درواقع این وزارتخانه حاصل ادغام بخشی از وزارت علوم با وزارت بهداری سابق است. بنابراین در این شرایط هر قدر هم تلاش شود، مشکلات و نقایص وجود دارد که یکی از این نقایص ارتباط با دانشجویان است.
هاشمی با بيان اينكه بخشی از ارتباط کم با دانشجویان مربوط به معاونتهای آموزشی و دانشجویی، دانشگاه ها و ادارات کل است و تصور میکنم در این بخش ها نیز کاستی هایی وجود داشته است، به بيان خلاصه ایاز خاطرات دوران تحصيل خود پرداخت و گفت: بنده در سال 56-1355 وارد دانشگاه شدم و این افتخار را داشتم که در شهری و در همسایگی شخصیتی پرورش پیدا کنم که یکی از تئوریسین های بزرگ انقلاب اسلامی بود و افسوس که گروهک تروریستی فرقان، ایشان را از کشور و انقلاب گرفت.
وزیر بهداشت دراین خصوص توضیح داد: گروهک فرقان با ظاهری اسلامی که بیشتر اعضای آن، قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را از حفظ بودند و تفسیر می کردند، شکل گرفت؛ افراد معمم هم در بین آنها وجود داشت و جزوات آنها هنوز موجود است. آنها به نام دین و اسلام، شهید مرتضی مطهری را از کشور گرفتند.
هاشمی درمورد نحوه آشنایی با دکتر شریعتی هم تصریح کرد: در دوران دبستان با مرحوم دکتر شریعتی آشنا شدم، چراکه پدر بنده و پدر ایشان (مرحوم محمد تقی شریعتی) با یکدیگر دوست بودند و به دیدار هم می رفتند. درهنگام زندگی ما در مشهد، بزرگان دیگری از جمله مقام معظم رهبری که آن زمان 3-32 سال سن داشتند، در آن شهر زندگی می کردند؛ ایشان طلبه اي آگاه، مطلع، شجاع و مبارز بودند. فاصله بین دبیرستان ما با مسجد ایشان و همچنین فاصله بین محل سکونت ما و منزل ایشان، کوتاه و در حد 200 متر بود.
وزیر بهداشت ادامه داد: با اين مقدمه که بیان کردم، پیش از انقلاب وارد دانشگاه شدم و در آن دوران از جمله افرادی که با ایشان آشنا شدم، شهید حسین علم الهدی بود که مدتی نيز هم اتاق بودیم.
هاشمی با بیان اینکه ما مبارزه با ظلم، ظالم، جرم و جنایت را در حوزه دین از دوران کودکی، از پدر، مادر و بزرگان در خانواده، آموخته بودیم و ورود ما به دانشگاه، در بلوغ این بخش از شخصیت مان موثر بود، افزود: در زمان دانشجویی، بخش عمده وقت ما صرف درس خواندن می شد.
هاشمی با اشاره به سخنرانی خود قبل از انتخابات ریاست جمهوری در مشهد، تصریح کرد: قبل از انتخابات، در جمع روسای دانشگاههای علوم پزشکی صحبتی در مورد گروهک فرقان داشتم و گفتم که فرقانیسم هنوز زنده است و به اعتقاد بنده، یکی از خطرات بزرگ انقلاب اسلامی حضور فرقانیسم است و معتقد هستم که اینها هنوز هستند و وجود دارند و هیچ تفاوتی هم بین آنها، گروه رجوی، کاخ سفیدیها و جان بولتونها، قائل نیستم و معتقدم که برای همه آنها، هدف، وسیله را توجیه می کند.
وزیر بهداشت درخصوص دیدار با همسر و فرزند شهید مطهری در پی اين سخنرانی نیز گفت: بعداز آن سخنرانی و نشر آن کلیپ، همسر شهید مطهری به همراه فرزندشان آقای علی مطهری برای عمل جراحی نزد من آمدند و ایشان تا مرا دید، اشک از چشمانش سرازیر شد و گفت: خدا پدرتان را بیامرزد و مادرتان را نگه دارد. بعد هم گفت که هیچ کسی چنین صحبتی در مورد فرقان نکرده بود؛ همسر شهید مطهری میگفت: فردي ملبس به لباس روحانیت که از رهبران گروه فرقان بود، در مشهد زندگی میکرد؛ هر وقت او به منزل ما می آمد، شهید مطهری بعد از این که برای وی چای می برد و برمیگشت، تمام بدنش میلرزید و میگفت، این شخص بر روی فرش نمینشیند؛ فرش را کنار میزند و روی زمین مینشیند. او به شهید مطهری اعتراض کرده بود که چرا قند را در قندان میگذارید، اين نماد اشرافي گري است.
هاشمی با بیان اینکه فرقانیسم همچنان ادامه پیدا کرده است، تصریح کرد: اعتقاد دارم که استفاده این افراد از روحانیت، ولایت فقیه، امام راحل و مقام معظم رهبری، ابزاری است و تا جایی روحانیت و ولایت فقیه را قبول دارند که با آنها همراه باشند و همین که ذرهای به آنها اشکال بگیرند، روی گردان میشوند. مگر همین افراد نمیگویند ماموم باید پشت سر امام حرکت کند؟ کمتر از دوماه پیش رهبری فرمودند بذر ناامیدی را در جامعه منتشر نکنید که این کار خیانت به کشور است؛ ولی اينها دائم در حال انتشار ویروس بدبینی در جامعه هستند و در پازل دشمن در حرکت هستند.
تا قبل از سال 92، از نظر پرداخت از جیب مردم برای هزینههای بهداشت و درمان، جزء بدترین کشورهای دنیا محسوب میشديم
وزیر بهداشت با اشاره به هزینههای بهداشتی و درمانی قبل از دولت یازدهم اظهار داشت: زمانی که در دولت یازدهم مسئولیت وزارت بهداشت را پذیرفتیم، به استناد گفتههای وزیر وقت، مردم 70 درصد از هزینههای بهداشتی و درمانی را از جیب پرداخت می کردند؛ امروز این شاخص به 35 درصد کاهش یافته و خوب است بدانید برای هر یکدرصد کاهش پرداختی، باید 790 میلیارد تومان هزینه کرد.
هاشمی با بیان اینکه تا قبل از سال 92، از نظر پرداخت از جیب مردم برای هزینه های بهداشت و درمان، جزء بدترین کشورهای دنیا محسوب ميشديم، عنوان کرد: در دورانی که بیشترین منابع حاصل از فروش نفت در اختیار دولت بود، چند تخت بیمارستانی در کشور ایجاد شد؟ امروز دو بیمارستان دولتی در استان خوزستان پس از 46 سال افتتاح شد؛ خجالت آور نیست؟ همچنین صدها پروژه بهداشتی و درمانی در حال اجرا است و رضایتمندی مردم بسیار افزایش یافته است.
وزیر بهداشت به اقدامات حوزه سلامت در طول دولت یازدهم و دوازدهم اشاره کرد و گفت: در طول دولت یازدهم، پزشکان زیادی به مناطق مختلف کشور اعزام شده و تجهیزات مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی تامین و بالغ بر 7 هزار خانه بهداشت و مرکز بهداشتی در کشور ساخته شد، همچنین در حوزه دندانپزشکی، برای بیش از 40 میلیون نفر خدمات پیشگیرانه به انجام رسید و برای تمام دانش آموزان تا مقطع دبیرستان سه نوبت، وارنیش فلوراید انجام شد.
دهاشمی دراین خصوص ادامه داد: در کشوری که مجموع تعداد تختهای بیمارستانی آن از زمان مادها تا قبل از دولت تدبیر و امید، 85 هزار تخت بود، در طول 4 سال، بالغ بر 24 هزار تخت بیمارستانی بر آن تعداد افزوده شد.
وزیر بهداشت گفت: اینکه از هر ابزاری برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنید، انصاف نیست و تفاوتی بین این شیوه و برخی کارهای جناحهای چپ دوران انقلاب وجود ندارد؛ آنها آن روزها از صدام برای اهداف خود استفاده کردند و امروز از بولتون، ترامپ و پمپئو برای رسیدن به مقصودشان استفاده میکنند.
هاشمی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان در اهواز گفت: میگويند که ما به دنبال رابطه با آمریکا و اروپا هستیم! سابقه همگی ما مشخص است و امروز هم دلیلی به جز خجالت از شهدا، خون شهدا و خانواده های آنها، برای خدمت کردن به مردم نداریم. به آنها توصيه میكنم كه دست بردارید، با اين كارها کشور را نابود میکنید و اگر ایران تجزیه شود، ننگ آن به نام شما ثبت میشود؛ در شرایط فعلی، تمام دشمنان با هم متحد هستند؛ اگر دین ندارید، ذرهای عقل داشته باشید و حداقل به خودتان رحم کنید.
در کشور 7 دانشکده طب سنتی ایجاد شده و بالغ بر 300 نفر متخصص طب سنتی تربیت شدهاند
وزیر بهداشت در ادامه و در خصوص طب سنتی گفت: ما موافق ترویج طب سنتی هستیم و بیشترین حمایت از طب سنتی را در این دوره داشتهایم.
اما کسی که به اسم دین در لباس پیامبر، به دنبال شیادی باشد، حتما با او برخورد می کنیم. کسی که اطلاعی از طب ندارد، چه حقی دارد نسخه بنویسید و سلامت مردم را به خطر بیندازد؟
هاشمی در این مورد افزود: ببینید که برخی افراد به نام طب اسلامی چه بلاهایی بر سر مردم آوردهاند و برخی از مردم به خاطر اعتقادات شان، بازیچه دست این عده شدهاند؛ حتما با این جمعیت برخورد می کنیم و از مقام معظم رهبری، مديريت حوزه علمیه قم و مراجع بزرگوار تقلید تشکر میکنم که از طب و طبابت عالمانه حمایت میکنند؛ در غیر اینصورت حریف این عده خاص نمیشدیم.
هاشمی با اشاره به دوران تحصیل در دانشگاه، اظهار داشت: زمانی که ما وارد دانشگاه شدیم، مگر کسی جرات داشت، حرفی بزند؟ سال اول دانشگاه، بچه ها گفتند که روز 16 آذر، کلاس را بهم بریزید و کلاس بهم ریختن و انقلابی بودن ما در دوران پهلوی، این بود که هیس میکشیدیم و پای خودمان را روی زمین میزدیم و بعد هم استاد ما را از کلاس بیرون می انداخت، اما امروز، بسیاری از دانشجویان، در همین جمع، من و استاندار خوزستان را متهم کردند.
وزیر بهداشت افزود: این سفر هجدهمين سفركاري ما به استان خوزستان است؛ اما شخصا علاقه دارم هر سال در زمان دفاع مقدس به این استان سفر کنم و اگر به دولت آمدم، هیچ هدفی غیر از خدمت نداشتم؛ آن موقع هم دکتر روحانی سه بار جلسه گذاشتند و به ایشان گفتم که استخاره کنید؛ چون به بهانههای مختلف میخواستم این پست را قبول نکنم؛ برخی افراد را هم خودم به دکتر روحانی پیشنهاد دادم؛ چراکه من از سال 62 به بعد با سیاست خداحافظی کرده بودم، از آن زمان که مسئول مهندسی جنگ بودم؛ یادم هست آن موقع هر شب 2هزار کمپرسی را در استان خوزستان، جابجا میکردیم و این یکی از ظایف ما بود؛ کارهای دیگر مانند آماده سازی لودرها و ایجاد خاکریز و امثال اینها بماند.
هاشمی با بیان اینکه 33 ماه در جبهه حضور داشتم، یادآور شد: یک بار قبل از انقلاب، پای راستم در یک تظاهرات مجروح شد و دوبار هم بعد از انقلاب مجروح شدم و برادرم شهید شد؛ اما پرونده جانبازی و ایثارگری ندارم؛ بنابراین فرزندانم هم برای رفتن به دانشگاه از سهمیه جانبازی و ایثارگری بنده استفاده نکردهاند؛ و تا امروز که در وزارت بهداشت مشغول خدمت هستم، حتی یک نفر از بستگانم پست و مسئولیت نگرفته و ارتقاء پیدا نکرده و در خیلی از موارد، محروم هم شدهاند.
وزیر بهداشت با بیان این مطلب که حاضرم زندگی خودم را با هر مسئولی در جمهوری اسلامی، مقایسه کنم، تصریح کرد: من چشم پزشک هستم و رزومه بنده قابل رویت و مشاهده است، زمانیکه دکتر روحانی، پست وزارت را به من پیشنهاد داد، هم بیمارهايم و هم وضعيت درس و دانشگاهم مشخص بود.
هاشمی درباره دور دوم پست وزارت خود در دولت تدبیر و امید نیز خاطر نشان كرد: در دوره دوم به دکتر روحانی گفتم که بنده بار دیگر پست وزارت را نخواهم پذیرفت و همان 4 سال اول برای انجام هر نوع خدمت و اقدامی کافی بود؛ دکتر روحانی دلخور شد، دکتر لاریجانی وساطت کرد و از طریق عزیزی برای من پیغام آوردند و نقل قول کردند، که باعث شد امروز هم وزیر باشم.
وزیر بهداشت با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در اهواز گفت: در اهواز، افرادی آمدند و اسلحه به دست گرفتند و به اسم دین و برای رفتن به بهشت، هم استانی هایشان را به گلوله بستند و آنها را شهید کردند و خودشان ذلیل و مزدور اسراییل، عربستان و دار و دسته منافقین و کاخ سفید شدند. اما اين افرادی که با روشهای خصمانه سعی در تخریب دارند، چقدر در این ماجرا سهم داشتند، در این چند سال، چه کار کردهاند؟ چقدر مردم را مایوس و افرادی را بی آبرو کردهاند و تهمت زدهاند و در فضای مجازی، مطالب خلاف واقع نوشتهاند؟ این افراد از تتلو حمایت و ما را تخریب کردند؛ آیا این انسانیت، انصاف و مسلمانی است و آیا این رفتار، تفاوتی با فرقانیسم دارد؟
هاشمی با اشاره به هجمهها و حواشی اخیر در رسانههای ضدانقلابی، خاطر نشان کرد: امروز مشاهده کردم که دو سایت ضد انقلاب مطلبی را منتشر کردهاند و آن خبرگزاری هم آن را نشر داده بود، (چون خوراک رسانههای بیگانه را برخی رسانههای داخلی تهیه می کنند) مبنی بر این که "وزیر میلیاردر اشرافی در برنامه زنده تلویزیونی گفته که جان مردم ارزش ندارد". اما اصل موضوع این است که تعدادی بیمار در کشور هستند که طول عمر کوتاهی دارند و مبتلا به نوعی بیماری هستند که هر دوره درمان آنها حداقل چند میلیارد تومان هزینه دارد، ما منكر تامين دارو براي آنها نيستيم، اما دولت باید این اعتبارات را اختصاص دهد تا ما بتوانیم پرداخت کنیم؛ ما باید بودجه را بین بیماران دیابتی، فشار خونی، بیماران صعب العلاج، مصدومان تصادفهای جادهای و... تقسیم کنیم، پس اعتبار برای تامین داروهای میلیاردی این بیماران را هم باید بدهند چنانچه اعتبارات لازم و کافی را به وزارت بهداشت اختصاص دهند، ما نیز داروهای این بیماران را تهیه میکنیم.
فرض کنید، ما را تخریب کردید یا مظهر اشرافیت یا دارای نگاه بالا به پایین نشان دادید، به کجا می رسید؟
وزیر بهداشت در ادامه سخنان خود خطاب به افرادی که سعی در تخریب شخصیت ها دارند، گفت: فرض کنید، ما را تخریب کردید یا مظهر اشرافیت یا دارای نگاه بالا به پایین نشان دادید، به کجا میرسید؟ مگر ما پست وزارت را با اجبار و زور گرفتهایم؟ اگر بهتر مدیریت می کنید، آن را دو دستی به شما تحویل میدهیم. شما هم زمانی، کشور را اداره کردید، چه بلایی سر کشور آوردید؟ شعارهای پرطمطراق دادید و هنوز هم به این کارها ادامه می دهید.
هاشمی با اشاره مجدد به دوران تحصیل خود در دانشگاه افزود: وقتی دوره پزشکی عمومی را به اتمام رساندم، وارد دوره دستیاری شدم آن هم با درس خواندن، نه اینکه از سهمیه استفاده کرده باشم.
وزیر بهداشت به اعتراض برخی از دانشجویان مبنی بر اینکه عده ای کنکور را دور زدهاند، اشاره كرد و گفت: اعلام کرده ایم که از سال 2019 هر کسی برای تحصیل در رشتههای پزشکی به خارج از کشور رفت، باید تا پایان مقطع، درس خود را ادامه دهد و در حین تحصیل، دیگر امکان انتقال به داخل وجود ندارد، اما آیا هر کسی برای تحصیل به خارج از کشور برود، بیسواد است و یا دنبال مسائل دیگر است؟ مگر چقدر سهمیه آزاد در کنکور برای افراد عادی وجود دارد؟ چقدر فضا برای افرادي که از سهمیه آزاد استفاده میکنند، فراهم کردهایم؟ مگر اینها ایرانی نیستند و حق تحصيل ندارند؟ هم سهمیه آنها را میگیرید و هم تحقیرشان میکنید؟ با سهمیه و حق آنها در دانشگاه، فارغالتحصیل و عضو هیات علمی میشوید و بعد هم هر طور دلتان میخواهد شعار میدهید؟ بعد آنها را به بیسوادی متهم میکنند.
هاشمی خطاب به دانشجویان ادامه داد: من بیشتر از شما دانشجویان، نقاط مختلف کشور و مناطق محروم را دیدهام و مربوط به دوران وزارت هم نیست؛ یک سال قبل از انقلاب، تعدادی جوان بودیم که با جمعآوری 10 هزار تومان، یک روستا را آبرسانی و لوله کشی کردیم؛ آغاز این فعالیتها از مشهد بود و بعد ادامه و گسترش پیدا کرد و جهاد سازندگی شکل گرفت.
وزیر بهداشت با بیان اینکه امروز ارتباط دانشجویان با مردم کم است، به آنها توصیه کرد: بهتر است به نقاط مختلف کشور رفته و با مردم از نزدیک آشنا شوید، برداشت من این است که شما دانشجویان جوان، تماس و ارتباط کمی با مردم دارید؛ همچنین یادتان باشد، غیر از خدا، هیچ وقت بندگی هیچ کس را نکنید و هیچ چیزی پیش چشم شما بزرگ نباشد به جز خداوند؛ چون همه انسانها کوچک هستند کافی است به آنها نزدیک شوید، میبینید که فاصله زيادی بین انسانهای زمینی و مسائلي که به عنوان آرمان قبول دارید، وجود دارد.
هاشمی گفت: ما در زمینهای فعالیت میکنیم که زمان جنگ، وقتی نیروهای صدام، شهرهای استان خوزستان را بمباران و پدران و بستگان شما را شهید میکردند، اگر به دست ما میافتادند، به حکم دین از آنها مراقبت و درمانشان میکردیم؛ در درمان بیماران، مسلمان یا غیرمسلمان و یا دشمن بودن، تفاوتی ندارد، چراکه برای لباس سپیدی که بر تن داریم، قسم خوردهایم و دین ما هم حکم کرده باید به همه بیماران، خدمت کنیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در وزارت بهداشت، بحث سیاسی با هیچ کسی نداریم، افزود: اما این موضوع به معنای عدم درک سیاسی ما نیست؛ مگر می شود کسی در ایران نفس بکشد و از سیاست چیزی نفهمد؟
وزیر بهداشت معاونت دانشجویی و آموزشی را در آموزش و بالندگی دانشجویان سهیم دانست و خطاب به دانشجویان افزود: معاونت دانشجویی باید به درس خواندن و معاونت آموزشی به عالم شدن دانشجویان کمک کند؛ آن چنان که دانش شما در سطح آرمانی باشد و مهارت شما در حدی باشد که مثل گوهر در عالم علم نه تنها برای ایران بلکه برای کل بشریت بدرخشید.
هاشمی با بیان اینکه معاونت دانشجویی باید به دانشجویان، نگاه عدالت محور داشته باشد، مطرح کرد: متاسفانه برخی از شما دانشجویان هم علیه جامعه پزشکی کف میزنید؛ اگر زنده باشم خواهم دید که کدام یک از شما برای خدمت کردن به سیستان و بلوچستان میروید. شما هم 10 سال دیگر، وقتی خودتان را در آینه میبینید، از خودتان بپرسید آیا مصداق ادعایی که امروز میکنید هستید یا نه.
وزیر بهداشت با بیان اینکه ادعاهایی خلاف واقعی را که برخی دانشجویان علیه جامعه پزشکی مطرح کردند، اصلا قبول ندارم؛ خطاب به دانشجويان گفت: در تمام اقشار از جمله وکلا، روحانیت، مهندسان و دانشجویان، افراد متخلف وجود دارند و کم هم نیستند؛ آیا فقط باید چند نفر را که لباس ما را دزدیده و این لباس مقدس را بر تن کرده و آن را وسیله کسب و کار و خدای نکرده ظلم به مردم قرار دادهاند، ببینیم؟
اگر در حادثه تروريستی اخير پزشکان نبودند آمار شهدا، چند برابر شده بود. متوجه هستید که به چه کسانی توهین می کنید؟
هاشمی به حادثه تروریستی اخیر اشاره کرد و افزود: روزی که در خوزستان حمله تروریستی رخ داد و گلوله باران شد، چه کسانی زیر رگبار گلوله فرزندان و زنان مردم را به بیمارستانها منتقل و آنها را درمان ميكردند؟ اگر پزشکان و پرستاران نبودند، آمار شهدا چند برابر شده بود. متوجه هستید که به چه کسانی توهین میکنید؟
وزير بهداشت با اشاره به نظام پرداخت مبتني برعملكرد گفت: متاسفانه به دروغ عنوان میکنند که طرح تحول سلامت، برای جیب پزشکان بوده است. نظام پرداخت در حوزه بهداشت و درمان از 30 سال پیش ایجاد شده که البته اشكالاتي هم دارد، اما براساس آن هر پزشکی که تعداد بیشتری بیمار ویزیت و یا جراحی کرد، پول بیشتری میگیرد، مثلا ممکن است درآمد یک پزشک 2 یا 5 میلیون تومان باشد و پزشك ديگری درآمد چند برابری داشته باشد.
وزیر بهداشت گفت: زمانی که بحث فیش های حقوقی و نجومی مطرح شد به محضر مقام معظم رهبری رفتم و شکایت کردم و گفتم که بالاترین پرداختی ما مربوط به یک پزشک ارتوپد در سراوان سیستان و بلوچستان است و ایشان پرسیدند مگر سراوان پزشک هم دارد که بنده پاسخ دادم، امروز این شهر 18 پزشک متخصص دارد، در حالیکه سراوان، نقطه صفر مرزی است و طبق اعلام وزارت اطلاعات در آن منطقه هر ماه، تیم های ترویستی شناسایی و معدوم میشوند و به ایشان توضیح دادم که این پزشک، برای وزارت بهداشت 500 میلیون تومان درآمد ایجاد میکند که حدود 180 میلیون تومان (٣٠درصد) آن به پزشک پرداخت میشود و یک خانم دکتر هم در خاش فعالیت دارد که 280 زایمان در ماه انجام میدهد و فرد دیگری حاضر نیست برای فعالیت به خاش برود و اگر سه نفر به این شهر بروند، درآمد آنها تقسیم بر 3 میشود؛ این خانم دکتر هم 140 میلیون تومان دریافتی دارد.
هاشمی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر احترام به جامعه پزشکی تاکید بسیاری دارند، ادامه داد: شما دانشجویانی که مقلد مقام معظم رهبری هستید و در این تریبون، حرفهایی را علیه جامعه پزشکی مطرح کردید و فردا هم در فضای مجازی کلیپها را منتشر و تصور میکنید که قهرمان هستید، سخنان مقام معظم رهبری بعد از ترخیص از بیمارستان قلب شهید رجایی را شنیدهاید؟ چقدر ایشان جامعه پزشکی را احترام کردند و گفتند که باعث افتخار است که در کشوری زندگی میکنم که این پزشکان و پرستاران با این سطح از علم را دارد. شما مقلد هستید یا جلوتر از ایشان میدوید؟
وزیر بهداشت خطاب به دانشجویان ساکن اهواز ادامه داد: شما در شهری زندگی میکنید و درس میخوانید که تا امروز برای آن، هزینههای زیادی پرداخت شده و شاید درک آن برای شما سخت باشد. ما روز چهارم جنگ به اهواز آمدیم و من هیچ کسی را پیدا نکردم که آدرس جهاد سازندگي را از او بپرسم؛ بعد که با فرماندهان جلسه گذاشتیم، گفتند که اهواز سقوط میکند و محور عملیاتی باید سوسنگرد باشد، اما در رامهرمز استقرار داشته باشید. آن زمان، حتی کسی نمیتوانست در شب لامپ روشن کند. اهواز و خوزستان شهیدان زیادی هم داده و در هر کوی و برزنی که میروید، عکس شهدا نصب است؛ بنابراين مراقب رفتار و صحبتهایتان باشید.
هاشمی با بیان این مطلب که بسیاری از انتقاداتی شما دانشجویان را باور دارم، افزود: بايد پذيرفت كه به مردم وعده داده شد و به آن عمل نشد یا بد رفتار شد یا تصمیمات اشتباهي گرفته شد و بعد از 40 سال هنوز صحنههایی میبینیم که دردناک است.
وزير بهداشت خطاب به دانشجويان گفت: اگر بخواهیم سوز دلمان را بگوییم، خیلی بیشتر از شما است؛ من و دوستانم از کلاس سوم دبستان، آرمانهایی داشتیم که میبینیم هر چه به سمت آن میدویم گویا از ما دورتر میشوند؛ امروز اما بحث ایران مطرح است نباید در این مقطع به ویژه در این استان، اشتباه کنیم.
وزیر بهداشت در پایان سخنان خود در جمع دانشجويان علوم پزشكي اهواز تاکید کرد: شرایط امروز کشور با شرایط گذشته، بسیار متفاوت است چون شرورترین و خبیثترین افراد دنیا دست به دست هم دادهاند که ایران را تجزیه کنند؛ البته در داخل هم، چنین افرادی را داریم که عمل آنها با ندانمکاری، قدرت طلبی، خود محوری و خودشیفتگی در راستای توطئههای دشمنان است؛ مبادا که ما هم به اهداف دشمنان کمک کنید.
انتهای پیام/