قدیری گفت: با ایجاد ستاد علوم شناختی و آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز در کشور، پروژههایی در راستای شناسایی مغز در حال اجراست.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قدیری معاون اداری و مالی آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز در نشست خبری که امروز در ساختمان این آزمایشگاه برگزار شد، گفت: امروز یکی از رسالتهای این مجموعه ترویج، توسعه و رشد توانمندسازی پژوهش های کشور در حوزه علوم مغز و شناختی است، عرصه ای که یکی از حوزه های مهم و رتبه اول دنیا به حساب می آید.
وی با اشاره به اهمیت تأثیر حوزه مغز در حیطههای آموزشی، اجتماعی و روانی، ادامه داد: مغز موجودی ناشناخته است و بسیاری از معضلات و بیماریهای آن تاکنون بی جواب مانده است، این در حالی است که راه حلهای مبتنی بر شناسایی مغز منجر به ارتقای کیفیت زندگی جوامع خواهد شد.
قدیری گفت: بر همین اساس، پروژه ای بزرگ در دنیا با عنوان شناسایی مغز در دستور کار قراردارد. در ایران نیز با ایجاد ستاد علوم شناختی و آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز، پروژههایی در راستای شناسایی مغز در حال اجرا قرار گرفته است.
وی گفت: برگزاری اولین سمپوزیم نقشهبرداری مغز از جمله اقدامات مهم در زمینه آشنایی با این دستاورد است و قرار است در سال جاری نیز دومین دوره این سمپوزیم در روزهای 18 و 19 مهر ماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
معاون اداری و مالی آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز گفت: این رویداد شامل کارگاههای آموزشی، سمینارهای علمی و برگزاری نشستهای تخصصی است که با حضور محققان داخلی و خارجی برگزار میشود.
قدیری اضافه کرد: این آزمایشگاه اولین جشنواره پژوهش و فنآوری نقشهبرداری مغز را همزمان با دومین سمپوزیم تازههای نقشهبرداری مغز با هدف هدایت و معرفی توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان در حوزه نقشهبرداری مغز در مهر ماه برگزار میکند.
وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکتهای دانش بنیان حوزه نقشهبرداری مغز برای معرفی محصولات و فنآوری خود در این حوزه مورد حمایت این آزمایشگاه قرار میگیرند و با در اختیار داشتن فضای نمایشگاهی رایگان میتوانند ارتباط خود را با پژوهشگران و اساتید حوزه نقشهبرداری مغز نزدیکتر کرده و فنآوریهای خود را با این پژوهشگران به اشتراک میگذارند.
معاون اداری و مالی آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز یادآوری کرد: در این جشنواره پس از فراخوان به شرکتهای دانش بنیان حوزه نقشهبرداری مغز و پس از داوری 10 شرکت برای حضور در این جشنواره انتخاب شدند
انتهای پیام/