اسکندر کباب؛ غذایی ترکیه ای و خوشمزه است که شباهت هایی به دونر کباب دارد.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهر‌ها و کشور‌های گوناگونی برروی کره خاکی ما وجود دارد که هر کدام بنا بر منطقه خود در دارای آداب، رسم و رسوم و غذا‌های مخصوصی هستند که این غذا‌ها توانسته اند حتی در دیگر کشور‌ها نیز طرفداران خاص را بیابند که حتی بدنبال دستور پخت آن‌ها باشند.

اسکندر کباب نیز یکی از این غذا‌های ترکی است که امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا طرز تهیه آن را به شما آموزش دهد، پس پیشنهاد می‌کنیم با ما همراه باشید.

معرفی اسکندر کباب +طرز تهیه

معرفی اسکندر کباب

اسکندر کباب، شبیه دونر کباب است که بهمراه سس و نان پیده و ماست سرو می‌شود.

گوشت آن نه خیلی پر چرب نه بدون چربی است.


یاد بگیرید: آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای


اسکندر کباب مخصوص که در شهر بورسا در ترکیه تهیه می‌شود و تکه‌های کباب را با کره، ماست و سس گوجه خوشمزه مخلوط و سرو می‌کنند.

این غذا یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین کباب‌های ترکیه است که منشاء اصلی اش به شهر بورسا ترکیه برمی گردد و برای اولین بار در سال ۱۸۶۷ میلادی توسط افندی اسکندر از شهر انتاکیه شهری در جنوب ترکیه هم مرز با سوریه به بورسا ابداع و آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ میشود و به همین جهت به آن اسکندر کباب می‌گویند.


یاد بگیرید: طرز تهیه بورک ترکیه‌ای +تصاویر


امروزه در تمام شهر‌های ترکیه اسکندر کباب سرو می‌شود، اما همچنان برای چشیدن طعم اصیل اسکندرکباب باید به شهر بورسا ترکیه بروید. البته رستوران‌های زنجیره‌ای به نام اسکندر افندی هم در تمام شهر‌های ترکیه شعبه دارد که اسکندرکباب اصیل را سرو می‌کند.


این مطلب را از دست ندهید: تهیه 8 غذای آسان در کمتر از ۳۰ دقیقه


معرفی اسکندر کباب +طرز تهیه

دستور تهیه اسکندر کباب

مواد لازم برای تهیه  اسکندر کباب

  • گوشت گوساله ۲۵۰ گرم
  • کره ۱۲۰ گرم

یاد بگیرید: طرز تهیه کباب ترکی با مرغ خوشمزه


  • ماست ۱۰۰ گرم
  • نان پیده ویا بربری نصف
  • آب گوشت یک لیوان
  • رب گوجه فرنگی و فلفل یک قاشق غذا خوری (مخلوط)

طرز تهیه اسکندر کباب

  • ۱. گوشت را بسیار ناز (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید.
  • ۲. در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید.

این مطلب را از دست ندهید: تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای


  • ۳. نان بربری را بصورت مربع‌های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آن‌ها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه.
  • ۴. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آن‌ها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نان‌ها بمالید.
  • ۵. گوشت‌هایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید.
  • ۶. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید.... و یا ماست را روی کباب‌ها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: طرز تهیه ، غذای ترکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار