به گزارش
حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در اختتامیه چهارمین
جشنواره ملی «دریا مسیر پیشرفت» گفت: جامعه فعالیتهای عرصه استارتاپی را پذیرفته و قبول کرده که
راه نجات اقتصاد کشور تمرکز بر ابتکار جوانان صاحبفکر و اندیشه است. همچنین این موضوع که بخش خصوصی صاحب دانش باید اقتصاد را به دست بگیرد، امری پذیرفتهشده محسوب میشود. در این راه فعالیتهای دریایی، هوایی، گیاهان دارویی یا داروهای شیمیایی تفاوتی ندارد.
دلیری بیان کرد: نخستین سالی که فعالیت خود را در معاونت علمی آغاز کردیم به دنبال این بودیم تا مدیران کلان کشور و روسای دانشگاهها را با این تفکر آشنا کنیم که ورود به حیطه استارتاپی را بپذیرند و اجازه دهند فضای تحول در وزارتخانه آنها با نگاه دانشی صورت گیرد. خوشحالیم امروز اعلام کنیم که بعد از گذشت حدود 5-6 سال که این تفکر به سازمانهای دولتی تزریق شده است، امروز همه در فناوریهای نوین در حال سبقت هستند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی خاطرنشان کرد: پیش از این توجهها معطوف به دانشگاهها بزرگ بود، اما امروز دانشگاههای متفرقه شهرهای کوچک نیز استارتاپ ویکند برگزار میکنند و طبق آن بستر سرمایهگذاری تازه شکل میگیرد.
تزریق فضای علمی استارتاپی به جامعه
وی با اشاره به این که فضای علمی استارتاپی به جامعه تزریق شده است، گفت: در همین حوزه دریایی، طبق بازدیدهایی که از بندرعباس داشتیم با تعدادزیادی از شرکتهای دانشبنیان که در این حوزه فعالیت میکنند آشنا شدیم، همچنین تعداد زیادی شرکت که در پارک فناوری هرمزگان مشغول به فعالیت هستند. درحالیکه در گذشته صنعت دریایی ما فقط دولتی و نظامی بود.
دلیری با تاکید بر این که حوزه دریا مجموعهای مرتبط با حاکمیت است و باید کنترل این عرصه در دست حاکمیت باشد، بیان کرد: با این وجود امروز بیش از 50 شرکت در این حوزه فعالیت میکنند. پس به یقین خروجی بهتر و بیشتری در آینده خواهیم داشت.
حمایت ویژه معاونت علمی از شرکتهای دانشبنیان صنعت دریایی
وی آمادگی معاونت علمی را برای حمایت ویژه تک تک شرکتهای دانشبنیان صنعت دریایی اعلام کرد و گفت: بستر سرمایهگذاری در این عرصه فعال شده است، بسیاری از صندوقهای سرمایهگذاری فعال شدهاند و تعداد زیادی نیز در نوبت مجوز هستند. هولدینگ های بزرگ سرمایهگذاری کشور هرکدام صندوقهای خطرپذیر ایجاد کردهاند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی این موارد را نشانهای عنوان کرد که سودده بودن سرمایهگذاری در حوزه دانشبنیان پذیرفته شده است. این حوزه بستر قابل اتکایی است که سودده هم خواهد بود. لذا آمادگی دیگر معاونت علمی برای ارتباط شرکتهای دانشبنیان با این مجموعهها اعلام کرد.
وی در آخر ابراز امیدواری کرد تا سالهای آینده شاهد گسترش شرکتهای دانشبنیان در حوزه دریا باشیم که موجب تحول در حوزه دانشبنیان دریا خواهند شد و این صنعت را گسترش دهند.
پایان پیام/