معاون اجتماعی بهزیستی استان تهران گفت: تشکیل گروههای همیارخانواده، راهاندازی مشاغل خانگی و غیره میتواند از بروز آسیبهای اجتماعی برای دختران و زنان بکاهد.
مهشید موقر معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: ارائه مداخلات به هنگام برای افراد در معرض آسیب و آسیب دیده به خصوص زنان و دختران از جمله اقداماتی است که سازمان بهزیستی در دفتر امور آسیب دیدگان پیگیری میکند.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی به سازماندهی و ارائه مداخلات کارآمد برای افرادی میپردازد که در معرض خشونتهای متنوع و یا انواع آسیبهای جسمی، روانی، عاطفی، جنسی و غیره قرار دارند، افزود: ایجاد سرپناههای امن برای دختران و زنان بالای 18 سال، خانه سلامت برای دختران زیر 18 سال و ارائه مداخلات لازم برای کودکان کار و خیابان از جمله اقدامات این سازمان است.
موقر بیان کرد: این مراکز خدمات مختلفی از جمله مشاوره، پیگیری، آموزش مهارتهای زندگی، آموزش شغلی، شغل یابی، مداخلات روانشناسی و غیره را به این افراد ارائه میدهند.
وی با بیان اینکه دلایلی مختلفی برای فرار این دختران و زنان از خانه وجود دارد، ادامه داد: ازدواجهای اجباری، خشونتهای خانگی، اختلافات خانوادگی، اعتیاد والدین یا همسر، کودک همسری، طلاق در خانواده، خشونت والدین و زندگی با والد ناتنی از جمله عوامل فرار این افراد از محیط خانه است.
موقر گفت: خانههای امن و سلامت در یک مدت شش ماهه به دختران و زنان فراری اقامت میدهند که این در یک دوره، شش ماه دیگر نیز قابل تمدید است.
وی با بیان اینکه با توانمندسازی خانوادهها میتوان از بروز چنین مشکلاتی کاست، عنوان کرد: تشکیل گروههای همیار خانواده، راهاندازی مشاغل خانگی، تدارک سبدهای ارزاق برای خانواده، ارائه آموزشهای شغلی و شغل یابی برای خانواده، برطرف کردن موانع روانشناختی و مشکلات روانی در خانواده میتواند از بروز چنین آسیبهایی بکاهد.
انتهای پیام/