وی ادامه داد: ما مدیون شهدایی هستیم که میتوانستند زندگی مانند ما یا حتی بهتر از ما داشته باشند اما جنگیدند تا اکنون ما در این مدرسه جمع شویم و در محیطی آرام از ارزشها سخن بگوییم و تکریم آنها به اسلامی یا غیر اسلامی بودن افراد ارتباطی ندارد بلکه وظیفه انسانی است.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ترویج فرهنگ شهدا گفت: فرهنگ و چشم انداز شهدا اهمیتی به مراتبی بیشتر از سایر بخش ها و شئونات دارد، داشتهها و سرمایههای ارزشمند ما نباید فراموش شود و مرور رفتار شهدا و ایثار و شهادت ضرورت دارد.
بطحایی بیان کرد: ایثار و شهادت دو فرهنگی است که در کنار همدیگر باید تبیین شود بنابراین در کتاب های درسی تا حدی این فرهنگ را جای دادیم اما اینها بسیار کم است چرا که حدود ۲۰۰ هزار شهید داریم که قریب به یک چهارم آنها مربوط به خانواده آموزش و پرورش هستند.
وی با اشاره به اینکه تلاشهای خوبی برای ترویج فرهنگ ایثار وجود داشته است اما کافی نیست، ادامه داد: این نهایت خسران است که ترویج فرهنگ و ایثار و شهدا صرفا در یک روز از سال باشد، این سرمایه است که ما در کنارمان داریم بنابراین باید این جریان در زندگی برای عاقبت به خیری در این دنیا و آخرت تداوم یابد و این رسالت بزرگی است که ما آموزش و پرورشی ها باید به آن توجه کنیم.
وزیر آموزش و پرورش گفت: این بزرگداشت امسال در همه استانها برگزار می شود اما این کار خطری دارد که مبادا از فروغ و نورانیت چنین جلسه ای کاسته شود.
بطحایی اظهار کرد: پیشنهاد میکنم برنامه نمادین برای بزرگداشت شهدای دانش آموزان همچنان پر فروغ و با قدرت تداوم داشته باشد تا خدایی ناکرده در سالهای آتی جمع کوچک تر و کمرنگ تر شود.
وی تصریح کرد: امیدوارم این مراسم همچنان تداوم پیدا کند تا این فرهنگ ادامه داشته باشد و موانع موجود در کشور هم برطرف شود تا کشوری موفق داشته باشیم.
انتهای پیام/