علی هاشمی کنی مدیر کلینیک تغذیه بیمارستان مدرس در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: جایگزین کردن ذرت با گندم درمواد اولیه تهیه نان باعث بروز بیماریهایی مختلف از جمله دیابت، افزایش چربی خون و بالا رفتن میزان قند خون می شود.
هاشمی اضافه کرد: مصرف نان با مواد اولیه ذرت به چاقی افراد منجر می شود، همچنین مصرف روغن های مایع خوراکی و استفاده از غذاهای غربی مانند فست فود که از چربی بالایی برخوردار هستند مشکلات کبد چرب، چاقی دور شکم و در نهایت بروز بیماری های قلبی و عروقی به وجود می آورد.
هاشمی گفت: مصرف روغن نامناسب باعث ایجاد رسوب در رگ های قلب و افزایش فشار خون و شیوع سکته های قلبی در افراد می شود به همین دلیل باید از مصرف روغن های متداول امروزی جدا پرهیز شود.
مدیر کلینیک تغذیه بیمارستان مدرس تاکید کرد: در این بین مصرف روغن زیتون و روغن کنجد مانع بروز عارضه کبد چرب و سکته های قلبی همچنین افزایش وزن و چاقی در بین افراد می شود که متاسفانه خوردن چنین روغن هایی در بین مردم ایران متداول نیست و همین مسئله باعث بروز بیماری های مختلف می شود.
وی یادآوری کرد: مصرف روغن زیتون نه تنها باعث بروز سکته های قلبی نمی شود بلکه فشار خون افراد را کنترل و مانع از گرفتگی رگهای خونی می شود.
وی افزود: مصرف برنج به دلیل بالا بودن کربو هیدرات باعث افزایش چربی کبد، چاقی و چربی خون می شود به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می کنند افرادی که در رژیم هستند مصرف برنج را به حداقل برسانند.
انتهای پیام/