سرهنگ حسین رمضانی معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتای ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: دولت محترم در خصوص اهدای بستههای حمایتی برای اقشار کم درآمد اقداماتی را انجام داده است.
وی افزود: ما شاهد این هستیم که هموطنان برای ثبتنام و دریافت این بستههای حمایتی به مراکز و شبکههای اجتماعی و ... مختلفی رجوع میکنند؛ لذا افراد سودجو این فرصت را غنیمت شمرده و از این موقعیت استفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری و سودجویی از هموطنان می کنند.
سرهنگ رمضانی در ادامه گفت: طبق هماهنگی های پلیس فتا با وزارت رفاه، کار و تعاون به هیچ عنوان هیچ سامانه پیامکی برای ثبتنام و دریافت بستههای حمایتی دولت اعلام نشده است.
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتای ناجا تصریح کرد: هموطنان باید بدانند که سامانههای پیامکی مختلف اعلام شده از طریق شبکههای اجتماعی جهت ثبت نام دریافت بستههای حمایت دولت جعلی هستند و مردم اطلاعات خود را به این سامانهها ارسال نکنند.
وی با بیان اینکه هموطنانی که تا بدین لحظه اطلاعاتی از قبیل رمز دوم و یا شماره کارت در خصوص تحویل و یا دریافت بستههای حمایتی دولت به این سامانهها دادهاند، گفت: در این صورت هموطنان سریعا به بانکهای عامل خود مراجعه کرده و نسبت به تغییر رمز دوم کارت بانکی خود اقدام کنند.
سرهنگ رمضانی افزود: توصیه میکنیم که هموطنان برای دریافت اطلاعات بستههای حمایتی دولت، به سایت وزارت کار و تامین اجتماعی مراجعه کنند و به هیچ عنوان از مراجع غیر رسمی به جز وزارت رفاه، کار و تعاون اطلاعاتی دریافت نکنند.
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتای ناجا در پایان بیان کرد: چنانچه وزارتخانه مربوطه بخواهد خدمات خود را از سامانههای پیامکی حوزه خود ارائه دهد، این سامانهها را به صورت رسمی به هموطنان اعلام و اطلاع رسانی خواهد کرد.
انتهای پیام/