برای افزایش شیرمادر و جلوگیری از دردهای کولیکی و نفخ نوزاد، روزانه یک لیوان چای کمرنگ و یک قاشق پودر زیره بخورید.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
آلوئهورا دارای خواص طبیعی برای پوست است که میتواند شما را از افتادگی پوست پس از زایمان خلاص کند؛ اسید مالیک در آلوئه ورا کمک میکند تا خاصیت کشسانی پوست بهبود یافته و پوست افتاده سفت و جمع شود علاوه بر این، یک مرطوب کننده ملایم برای پوست شما است بدون اینکه چربی ایجاد کند، مایع ژلهای روی آلوئه ورا را روی پوست آسیب دیده بکشید، بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند، آن را با آب گرم و مرطوب کننده بشویید، اینکار را یک بار در روز انجام دهید.
برای بهبود دردهای کولیکی نوزاد و افزایش شیر مادر زیره سبز بخورید؛ برای افزایش شیرمادر و جلوگیری از دردهای کولیکی و نفخ نوزاد روزانه یک لیوان چای کمرنگ و یک قاشق پودر زیره بخورید، اگر میخواهید لاغر شوید در دوران شیردهی میتواند هر روز یک پیاله ماست با یک قاشق چای خوری پودر زیره سبز بخورید علاوه بر چربی سوزی از نفخ و کولیک نوزاد نیز جلوگیری میکند، زیره سبز را از عطاری تهیه کرده و در خانه آسیاب کنید.
با شروع فصل پاییز بسیاری افراد دچار بیماریهای مختلف مانند سرماخوردگی میشوند؛ برای اینکه بتوان از این بیماری پیشگیری کرد باید کارهای سادهای را انجام داد، از این رو توصیه میشود در این دوران سوپ پای مرغ بخورید، آب سرد ننوشید، مصرف لیموشیرین وپرتقال، استفاده لیمو و عسل، مصرف دمنوش آویشن و زنجبیل و خواب کافی در این دوران به خوبی توصیه میشود چرا که از شدت بیماری کاهش میدهد و بدنتان را در مقابل بیماری ایمن میکند.
شیرینی جات از جمله پرمصرفترین مواد غذایی هستند که علاوه بر قندها یا کربوهیدراتها از چربیها و همچنین به میزان کمی از پروتئینها و لبنیات تشکیل شدهاند؛ بسیاری از پزشکان استفاده از شیرینی جات را برای افراد مضر میدانند که در کنار آن ساعت مصرف این شیرینی جات نیز مهم است، خوب است بدانید که بدترین زمان برای خوردن مواد قندی و شیرین در هنگام شب است چون باعث افزایش وزن، چربی خون و بزرگ شدن شکم و پهلو میشود؛ اگر عاشق شیرینی و شکلات هستید حداقل در ساعات اولیه روز مصرف کنید.
بسیاری از پزشکان مصرف گوشت سفید مانند ماهی را به افراد توصیه میکنند، از این رو بسیاری افراد به دلیل اینکه بتوانند از این گوشت بهره ببرند از تن ماهی استفاده میکنند؛ اما در کنار آن زمان پخت تخم مرغ به آن اضافه میکنند غافل از اینکه این کار مضرات زیادی برای آنها به همراه دارد، خوب است بدانید که مصرف همزمان تخم مرغ و ماهی یا تخم مرغ و تن ماهی و یا ماست و ماهی یا شیر و ماهی ایجاد بیماریهایی همچون برص, نقرس و مشکلات شدید گوارشی میکند و باید از مصرف آنها با یکدیگر پرهیز کنید.
انتهای پیام/