ارائه خدمات گفتار درمانی در ۴ مرکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد/تکرار، کشیده گویی و نشانه قفل از جمله عوامل لکنت زبان استمدیر گروه گفتار درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ماهانه بیش از ۲۰۰ جلسه گفتار درمانی برگزار می‌شود تا بیماران توسط تیم درمانگر، درمان شوند.
 
به گزارش خبرنگارگروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، زهرا قیدمی مدیر گروه گفتار درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر کلینیک‌های گفتاردرمانی در بیمارستان‌های امام رضا (ع)، قائم، شیخ و ابن سینا راه اندازی شده است و اعضای گروه به صورت روزانه به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه یکی از مواردی که باعث نگرانی خانواده‌ها می‌شود نوعی اختلال در تکلم است که به آن لکنت در کودکان می‌گویند، تصریح کرد:تکرار، کشیده گویی و نشانه قفل از جمله عوامل لکنت زبان است.

مدیر گروه گفتار درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:ما به تمام خانواده در زمان مراجعه این نکته را تذکر می‌دهیم که اگر فرزندتان با ناروانی طبیعی گفتار دست و پنجه نرم می‌کند هیچ موقع به خاطر نحوه صحبت کردن با اضطراب و نگرانی به او نگاه نشود.

قیدمی افزود:خدمات ارائه شده در بیمارستان‌ها بر اساس تعرفه دولتی است و از زمانی که کودک شروع به صحبت می‌کند، بدون هیچ گونه محدویت سنی تیم گروه گفتار درمانی می‌تواند به بیماران خدمات ارائه دهد.

وی تصریح کرد: گروه گفتار درمانی دانشگاه علوم پزشکی همچنین به افرادی که بخاطر بیماری پارکینسون و ام اس دچار اختلال در گفتار شده اند نیز خدمات درمانی ارائه می‌شود.

مدیر گروه گفتار درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:درمان لکنت زبان مختص به زمان سنی خاصی نیست و تمام بیماران می‌توانند برای درمان به کلینیک‌های گفتار درمانی زیر پوشش مراجعه کنند تا به صورت گروهی و فردی درمان شوند.

قیدمی با بیان این که تعداد مراجعه هر فرد بستگی به نوع بیماری اش دارد، افزود: متاسفانه بسیاری از افراد پس چند جلسه مراجعه به ما خسته می‌شوند از درمان خود نا امید می‌شوند‌ و این در حالی است که برای درمان مشکلات گفتاری باید صبر و حوصله داشت.
 
انتهای پیام//ج.ر
 

برای درمان مشکلات گفتاری باید صبر و حوصله داشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.