پس از جهانی شدن انگور ملایر، حالا تویسرکانی‌ها قدم در راه ثبت جهانی گردو برداشته اند.

گردوی تویسرکان در راه ثبت جهانیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، تویسرکان سالانه نزدیک به ۱۷ هزار تن مغز گردو تولید می کند که از پنج هزار و ۵۰۰هکتار باغ‌ گردو بدست می‌آید.

گردوی تویسرکان انواع و کیفیت بسیار خوبی دارد و بزرگترین مرکز ذخیره ژنتیکی گردوی جهان نیز نام گرفته است گه این خود یکی از امتیاز‌های بسیار خوب برای ثبت جهانی این محصول است.

حالا ثبت جهانی این محصول تویسرکان که کیفیتش پیشتر معرفش بوده، نیازمند حرکت و همت مسئولان این شهرستان است.

انتهای پیام/د.ا

ثبت جهانی گردوی تویسرکان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.