معاون استاندار خراسان جنوبی گفت:کشتار سنتی دام باید طی برنامه بلند مدت و هدفدار در راستای تأمین سلامت مردم حذف شود.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛علوی مقدم معاون استاندار خراسان جنوبی صبح امروز در کمیته ساماندهی کشتارگاه های دام خراسان جنوبی گفت: در حوزه وضع موجود کشتارگاه ها باید دو برنامه کوتاه مدت و بلند مدت را در نظر گرفت.

وی افزود:در کوتاه مدت ضمن مراعات نگاه های بهداشتی و زیست محیطی ساماندهی کشتارگاه ها صورت گرفته و در بلند مدت نیز فرمانداران و دامپزشکی استان بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در این حوزه به پنج منطقه احصاء شده هدایت کنند.

علوی مقدم با اشاره به تقسیم شدن خراسان جنوبی به پنج منطقه برای ساماندهی کشتارگاه ها گفت: این مناطق بر اساس یک اصول دقیق علمی و اجتماعی احصاء شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با تبیین آسیب های کشتار غیر مجاز دام  افزود: باید ضمن در نظر گرفتن یک مدت زمان و مهلت مشخص، این هدف گذاری را داشته باشیم که تا پایان آن مهلت هیچگونه کشتاری خارج از کشتارگاه ها و به صورت غیر مجاز صورت نگیرد.

وی گفت: کشتارگاه ها باید به صورت تخصصی مدیریت شود چرا که در غیر اینصورت علاوه بر مشکلات زیست محیطی و بهداشتی از منظر مالی نیز سودآوری چندانی نخواهد داشت.

علوی مقدم اظهار کرد: در یک تعامل سازنده با نهادها و دستگاه های ذی ربط به سمت تعطیل شدن و ساماندهی کشتارگاه های سنتی و تقویت کشتارگاه های صنعتی حرکت کنیم چرا که این امر با سلامت مردم در ارتباط است.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم به فعالان در بخش کشتارگاه های دام تسهیلاتی بدهیم بی شک به افرادی تعلق خواهد گرفت که منطقه بندی مد نظر برای ایجاد کشتارگاه ها را رعایت کرده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه کشتار دام به تنهایی برای یک متولی کشتارگاه درآمد زایی ندارد، ادامه داد: فراوری محصولات گوشتی می تواند موجب ایجاد ارزش افزوده و اشتغال زایی پایدار شود.

علوی مفدم گفت: اگر امروزه کار در حوزه کشتارگاه صرفه اقتصادی ندارد به واسطه ذبح غیر مجاز دام و خارج از محدوده کشتارگاه است.

وی با تبیین نقش رسانه ها در آگاه سازی مردم از آسیب های کشتار غیر مجاز دام اظهار کرد: در حوزه دام و سلامت مردم با کسی تعارف نداریم و به هیچ وجه با کسانی که این مهم را مراعات نمی کنند، کوتاه نخواهیم آمد.

انتهای پیام/غ

احصاء ۵ منطقه برای ساماندهی کشتارگاه ها

برچسب ها: دامپزشکی ، استانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.