به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جامبو شلز یا همان پاستای شکم پر یک غذای پرطرفدار ایتالیایی میباشد که بسیار سریع طبخ میشود و طعم و مزهای به یاد ماندنی دارد.
در این مقاله ما میمی خواهیم دستور پخت جامبو شلز را به شما آموزش بدهیم. پاستای جامبو شلز یا صدفی بدلیل سایز بزرگ خود این امکان را به ما میدهد که با آن غذاهای مختلف و خوشمزه ایی را تهیه کنیم، از جمله این غذاها میتوان به جامبو شلز اشاره کرد. جامبو شلز شلز یک غذای پر طرفدار فرنگی بسیار شیک و خوش مزه میباشد که از ارزش غذایی بالایی بر خوردار بوده و سرشار از موادی همچون فیبر پروتئین است. کاربرد اصلی این غذا بدلیل شیک بودن بیشتر در جشنهایی مانند جشن تولد بوده و اغلب به عنوان عصرانه صرف میشود. تهیه کار سختی نیست، شما میتوانید با خواندن ادامه این مقاله دستور تهیه جامبو شلز رو یاد بگیرید و آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو شلز:
پاستای جامبو شلز: ۱ بسته
فلفل سیاه پودر شده: به میزان لازم
روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم
گوجه فرنگی پوره شده: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پراتو رنده شده: ۱۰۰ گرم
هویج خرد شده: ۱ عدد
ساقه کرفس خرد شده: ۱ عدد
سیر کوبیده شده: ۲ حبه
پونه پودر شده: یک قاشق چایی خوری
گوشت چرخ کرده گوساله: ۵۰۰ گرم
نمک: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
دستور تهیه جامبو شلز:
۱. یک قابلمه بیاورید و به مقدارد لازم درون آن آب بریزید، سپس آب را روی شعلههای گاز قرار بدهید. بعد از به جوش آمدن، آب پاستا را درون قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه آن را روی حرارت بالا بگذارید، پس از نرم شدن پاستا آن را آبکش کنید.
۲. یک تابه بیاورید، روغن سرخ کردنی را داخل آن بریزید و آن را داغ کنید، سپس پیازها را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا پیازها نرم شوند، بعد از نرم شدن پیازها نوبت به اضافه کردن گوشت میرسه، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید.
۳. بعد از اضافه کردن گوشت، حالا باید کرفس و هویج خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره به تفت دادن مواد ادامه دهید، سپس پودر پونه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا بخار شود
۴. اول از همه باید فر رو به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، حالا پاستاهایی رو که آبکش کرده بودید رو با موادی که درون تابه تفت داده بودید کاملا پر میکنید، بر روی آنها پنیر براتو رو بریزید و جامبو شلز رو درون ظرف نسوز فر قرار بدید و اونها رو به مدت زمان ۲۰ دقیقه و با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل طبقه وسطی فر بگذارید تا پنیر براتو به طور کامل آب شود.
۵. سپس جامبو شلز رو بیرون بیارید و به صورت دلخواه تزئیین کنید. غذای خوشمزه شما آماده شده و آمادهی نوشش جون کردنه. امیدواریم با استفاده از این مقاله دستور تهیه جامبو شلز رو به صورت کامل یاد گرفته باشید و این غذای خوشمزه رو در برنامه هفتگی غذاهاتون قرار بدید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/