به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، «ولی شریف تمر» از نظر جسمی معلول، اما از نظر همت و اندیشه بسیار توانمند میباشد و با تلاش و پشتکار، کاری کرده است کارستان.
این کارآفرین ۴۲ ساله که در سال ۱۳۸۹ و بر اثر یک سانحه رانندگی دچار قطع نخاع از ناحیه گردن شد، با وجود ساز ناکوک جسمی به طور مرتب به همه جای واحد تولیدی خود سرک میکشد و معاش جمع کثیری را با همت والای خویش تامین میکند.
وی که تحصیل کرده رشته عمران در مقطع کارشناسی بوده، رمز موفقیت را در خواندن کتاب و «یادگیری» میداند و معتقد است که معلولان با پرورش قوه خلاقیت و شکوفایی استعدادهای خود میتوانند بر مشکلات فایق آیند و از انزوا و گوشه گیری فاصله بگیرند.
«شریف تمر» در مورد داستان کارآفرینی خود به خبرنگار ایرنا گفت: با تشویق دوستانم در اواخر سال ۱۳۹۲ به راه اندازی واحد تولید دربهای صنعتی تصمیم گرفتم و اکنون در این واحد ماهیانه ۸۰۰ درب تولید و روانه بازار میشود.
این مرد قطع نخاعی از فرهنگ پذیرش معلولان در جامعه انتقاد داشته و اعتقاد دارد که اگر این قشر مورد حمایت جدی قرار بگیرند، همگام با سایر اعضای جامعه توان رسیدن به اهداف متعالی خود را خواهند داشت.
این کارآفرین خلاق به گفته خودش، برنامه ریزیهایی برای ساخت اتاق استراحت معلولان و برخورداری آنان از خدمات درمانی و آموزشی مانند فیزیوتراپی در کنار سالن تولید دارد.
به گفته «شریف تمر» در شرایطی که اغلب واحدهای تولیدی در پرداخت حقوق کارکنان خود دچار مشکل هستند، این شرکت تولیدی به برکت دلهای پاک معلولان و همت والای آنان در حال توسعه است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس هم با اشاره به میزان سرمایه گذاری واحد تولیدی این کارآفرین، بیان کرد: از سال ۱۳۹۲ تاکنون حدود ۱۲ میلیارد ریال در این واحد سرمایه گذاری شده و برای ۱۶ معلول دیگر به صورت مستقیم اشتغال زایی شده است.
جعفر مهدی زاده با اشاره به اینکه «شریف تمر» با تمایل خود نسبت به جذب این افراد معلول اقدام کرده است، اظهار داشت: بانکها و بخشهای اقتصادی و اداری همکاری و حمایت لازم را از این واحد تولیدی دارند و جهت توسعه کسب و کار معلولان، تسهیلات ارزان قیمت در اختیار وی قرار گرفته است.
فرماندار سلماس نیز گفت: به راحتی نمیتوان از شایستگیها و استعدادهای معلولان در جامعه صرف نظر کرد و این واحد تولیدی نمونهای از قابلیتهای این قشر فعال جامعه را نشان میدهد.
مرتضی اصغری با تاکید بر اینکه اشتغال، مشارکت اجتماعی معلولان را افزایش میدهد و به ارتقای سلامت روحی این قشر منجر شود، اظهار داشت: آموزشهای حرفهای و کمک مالی و فنی به آن دسته از کارآفرینانی که افراد معلول را بکار میگیرند از اقدامات مفید در زمینه ایجاد اشتغال برای این قشر محسوب میشود.
کاظم طهماسبی، مدیرعامل انجمن معلولان سلماس هم بر توانمندسازی معلولان همانند این کارآفرین قطع نخاعی تاکید کرد و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا همانطور که در تصویب قانون حمایت از معلولان همت کردند، در زمینه تامین اعتبار لازم برای اجرای این قانون هم گامهای اساسی بردارند.
خارج کردن معلولان از انزوا و توانمندسازی آنان از مهمترین سیاستهای حوزه توانبخشی بهزیستی به شمار میرود و مدیران این بخش معتقد هستند که «جامعهای که حضور معلول در کنار خود را نپذیرد، معلول است».
انتهای پیام /ی
منبع:ایرنا