به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم برای شما روش پخت یک نوع فرنی خوشمزه با رشته فرنگی و خرما را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این فرنی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
رشته فرنگی: نصف بسته
شیر: یک لیتر
نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
خرمای هسته گرفته شده و خورد شده: نصف پیمانه
شکر (در صورت دلخواه): به میزان دلخواه
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم.
رشته فرنگیها را خورد کرده و به روغن اضافه میکنیم. رشتهها را تفت میدهیم تا برشته شوند.
سه چهارم لیتر شیر را به همراه خرماهای خورد شده به رشتهها اضافه میکنیم تا کاملا شیر به خورد خرما و رشتهها برود.
دو قاشق نشاسته را به باقی ماندهی شیر که سرد است، اضافه کرده و نشاستهها را حل میکنیم.
مخلوط به دست آمده را به فرنی که روی حرارت است، اضافه کرده و هم میزنیم تا فرنی ما به غلظت دلخواه برسد. در صورت دلخواه مقداری شکر به فرنی اضافه میکنیم.
این فرنی به صورت سرد، سرو شده و با تکههایی از خرما، تزیین میشود.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/