پس از حادثه دلخراش دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات مسئولان این دانشگاه به فکر افتادند تا ناوگان حمل ونقل را ساماندهی و جدید کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سه شنبه ساعت ۱۲ ظهر بود که اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد علوم تحقیقات سرنگون شد و 9 جوان کشور جان خود را از دست دادند؛ جوانانی که صبح آن روز با هزاران امید و آرزو از خانه خود خارج شده بودند، اما اتوبوس‌های فرسوده دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات مانع از بازگشت آن‌ها و رسیدنشان به تمام آرزو‌ها شد؛ اتوبوسی که برای دانشجویان سکانس آخر زندگی بود.

به دنبال این اتفاق ناگوار و دلخراش دانشگاه آزاد به عنوان صاحب عزا و مقصر اصلی امروز در مسجد نور ولایت واحد سوهانک مراسم یادبودی را برای دانشجویان برگزار کرده بود؛ دانشجویانی که دیگر در میان ما نیستند و عده‌ای از دوستانشان هم  روی تخت بیمارستان‌ها داغدار همدانشگاهیان از دست داده خود هستند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری غایب اصلی مراسم یادبود دانشجویان دانشگاه آزاد

از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز این مراسم با حضور محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد ، علی اکبر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنا دانشگاه آزاد، عده بسیاری از مسئولان و البته در غیاب وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.

خانواده‌های داغدار و  دانشجویان عزادار در گوشه و کنار این مراسم حضور داشتند و  با چشمانی اشک آلود به یاد دوستان و فرزندان خود بودند؛ دوستانی که دیگر در میان آن‌ها نیستند و قرار نیست مثل هر هفته شنبه صبح را کنار یکدیگر در کلاس شروع کنند و قرار نیست برای امتحانات پایان ترم وقت بگذارند و با یکدیگر به کتابخانه بروند.

محمد مهدی طهرانچی  که از تابستان  امسال سکانداری دانشگاه آزاد را به دست گرفته و البته در چند ماه اخیر همواره دچار حاشیه بوده است به عنوان صاحب عزا در مقابل در مسجد ایستاده بود و در کنار دیگر مسئولان دانشگاه آزاد  به خانواده‌های داغدار تسلیت می‌گفتند؛  خانواده‌هایی که غمشان  آنقدر بزرگ است که هیچگاه با این تسلی بخشی‌ها آرام نمی‌گیرد.

واحد سوهانک امروز روز غمگینی را داشت البته این  دانشگاه  خود هم دچار مشکلات بسیاری است و امیدواریم نبود زیرساخت‌های مناسب و انتقال سریع دانشجویان واحد تهران مرکز به آن مجتمع دور افتاده و نقطه کوهستانی سبب بروز مشکلات و حادثه‌های ناگواری برای دانشجویان نشود.

ل

پیج آخر دانشگاه دلهره آورترین فضا برای دانشجویان علوم تحقیقات

در گوشه‌ای از مراسم گروهی از دانشجویان وجود دارند آن‌ها عکس یکی از دوستان خود را گرفته و در حال گریه کردن هستند؛ دانشجویانی که می‌گویند چندین بار به مسئولان گفته‌ایم که پیچ آخر دانشگاه علوم تحقیقات بسیار خطرناک است و هرگاه از آنجا رد می‌شدیم با دلهره عجیبی مواجه بودیم دلهره ای که شاید برای ما استرس آفرینی زیادی داشت، اما برای مسئولان تلنگری نبود.


بیشتر بخوانید: مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه علوم و تحقیقات برگزار شد


رفته رفته تعداد افرادی که به مراسم یادبود دانشجویان آمده‌بودند زیاد می‌شد محمد باقر قالیباف شهردار سابق تهران، مصطفی کواکبیان نماینده مجلس شورای اسلامی؛ باهنر دبیرکل حزب جامعه اسلامی مهندسین و مدیران دیگر واحد‌های دانشگاهی هم برای ادای احترام به داخل مسجد می‌رفتند.

صدها بار گفتیم که ناوگان حمل و نقل مشکل دارد و شما وعده دادید

در همین میان حمیدرضا مقدمی فر مشاور فرهنگی رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد از داخل مسجد بیرون می‌آید و در جمع خبرنگاران می‌گویند: از روز شنبه ناوگان حمل و نقل دانشگاه آزاد جدید خواهد شد و اتوبوس‌های مناسبی جایگزین اتوبوس‌های قدیمی می‌شوند.

هنگامی که مقدمی فرد در حال صحبت با خبرنگاران است  چندین دانشجو به پشت او می‌روند و شروع به صحبت کردن می‌کنند؛  آن‌ها خطاب به  مقدمی فر می‌گویند آقای معاون چندین مرتبه گفتیم، هزاران بار داد زدیم و صد‌ها مرتبه به سراغ شما آمدیم و اعلام کردیم اتوبوس‌های دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات بسیار فرسوده هستند؛  گفتیم که ممکن است این جا کشته دهیم؛ گفتیم که ممکن است تعدادی از دانشجویان جان خود را از دست بدهند، اما شما همواره  گفتید و وعده دادید که ناوگان را درست می‌کنیدحال که ما 9  دوست خود را از دست داده ایم تازه به فکر نوسازی ناوگان حمل و نقل افتاده‌اید؟

ل

چه زمانی قرار است شهریه دانشگاه آزاد  برای طرح‌های عمرانی اختصاص یابد؟

در گوشه‌ای دیگر از مراسم تعدادی از دانشجویان ایستاده اند و می‌گویند بالاخره چه زمانی قرار است شهریه دانشگاه را کمی برای ما اختصاص دهند و چه زمانی قرار است که ترس از دست دادن جانمان در آن محیط سخت از بین برود؟

یکی از دانشجویان به امتحانات پایان ترم اشاره می‌کند و می‌گوید در دی ماه و هنگامی که در حال امتحان دادن هستیم می‌بینیم که ناگهان برف می‌آید  و به همین دلیل اتوبوس‌ها نمی‌توانند تا بالا بروند و یا ما از امتحان جا می‌مانیم و یا باید خود پای پیاده آن محیط را طی کنیم و به بالا برسیم و امتحان بدهیم مگر کوه جای درس خواندن است؟

مادر یکی از دانشجویان داغدار عکس فرزند خود را بغل گرفته و روی پله‌های مسجد نور ولایت دانشگاه سوهانک می‌نشیند او با چشمان اشک آلود به ما می‌گوید چه کسی قرار است جواب جان از دست رفته جوان  مرا بدهد؟ چه کسی قرار است از ما عذرخواهی کند و بگوید حالمان را درک می‌کند؟  جوان من می‌خواست مهندس شود، اما امروز زیر خروار‌ها خاک خوابیده است.

ل

یکی دیگر از دانشجویان در آن طرف حیاط مسجد ایستاده و می‌گوید ما قرار نیست دیگر سوار اتوبوس‌های واحد علوم تحقیقات شویم؛ نمی‌خواهیم درس بخوانیم و امتحان نمی‌دهیم؛ دلمان می‌سوزد که چندین بار گفتیم که گارد ریل جاده را درست کنید؛ اتوبوس‌ها را  نو کنید؛ تعداد زیادی دانشجو را سوار اتوبوس نکنید؛ رانندگان خود را ارتقا ببخشید و  از آن‌ها تست بگیرید و مطمئن شوید که آیا  صلاحیت دارند یا خیر؛  رانندگان علوم تحقیقات دانشگاه را با پیست اتومبیلرانی اشتباه گرفته اند و با آن ماشین‌های  سنگین و تعداد زیاد دانشجو  همواره با یکدیگر کورس می‌گذارند و با سرعت بالا ما را جابجا می‌کنند ؛ جاده‌های علوم تحقیقات  نیازمند بازنگری و اصلاح هستند آیا قرار است باز هم تعدادی از دوستانمان کشته شوند یا عده‌ای دیگر در کنج بیمارستان قطع عضو و مصدوم باشند تا مسئولان به فکر اصلاح دانشگاه بیوفتند؟


بیشتر بخوانید:مسئولان عذرخواهی‌ کنند


یکی دیگر از دانشجویان می‌گوید درست کردن ناوگان حمل و نقل اتوبوس آن هم در این زمان چه فایده‌ای دارد؟ ما دوستانمان را از دست داده‌ایم  نوش دارو پس از مرگ سهراب که نمی‌خواستیم؛ همه اتوبوس‌ها هم بد نیستند تعداد خوبی هم در میان آن‌ها وجود دارد اگر زودتر از این مسئولان به فکر افتاده بوند  امروز ما 9 دوست خود را از دست نمی‌دادیم و در اینجا برای عزاداری و اشک ریختن گرد هم نمی‌آمدیم.

مسئولان دانشگاه آزاد در حال پیگیری علت وقوع حادثه هستند

علی اکبر ولایتی رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد در میان خبرنگاران آمد و ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار گفت: مسئولان دانشگاه آزاد در حال پیگیری موضوع هستند و در روند درمان و بهبود دانشجویان دقت زیادی دارند ما داغدار از دست دادن تعداد زیادی از دانشجویان در جامعه علمی کشور هستیم.

نوشدارو بعد از مرگ سهراب؛ از حذف اتوبوس هاى فرسوده علوم و تحقیقات تا داغى ابدى که بر دل‌ها ماند

مسئولان دانشگاه آزاد یکی یکی از در اصلی مجلس مسجد بیرون می‌آیند و ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار می‌گویند ۵ نفر از مدیران دانشگاه آزاد اخراج شدند و مدیر پیمانکاری که وظیفه تعمیر اتوبوس‌ها را بر عهده داشته به مراجع قضایی تحویل داده شده است.

در این مراسم به دانشجویان قول داده شد که از روز شنبه ناوگان حمل و نقل دانشگاه علوم تحقیقات ساماندهی خواهد شد و اتوبوس‌های کهنه‌ای که در آن‌ها  سفیر مرگ  به انتظار دانشجویان نشسته از میان برداشته خواهند شد.

مراسم  به پایان می‌رسد و طهرانچی  سرانجام به جمع خبرنگاران می‌پیوندد،  او درباره  این حادثه دلخراش  گفت: آن‌هایی که قصور در فعالیت و وظیفه خود داشتند  تحویل مراجع قضایی داده‌ شده‌اند؛  ما از حال دانشجویان باخبر هستیم  و امیدواریم که به زودی بهبود پیدا کنند؛  دانشگاه آزاد در کنار مراجع قضایی به دنبال پیدا کردن دلیل این حادثه و حل مشکلات است.

مشکلاتی که از چندین ماه پیش به گوش مسئولان رسیده بودند

اکنون 9 دانشجو و یک راننده در اتوبوس فرسوده دانشگاه آزاد به کام مرگ کشانده شدند و مسئولان تازه به این فکر افتاده‌اند که ناوگان حمل و نقل و اتوبوسی را ساماندهی کنند و اتوبوس‌های جدیدی که در شأن دانشجویان دانشگاه آزاد است برای آنها اختصاص دهند دانشجویان دانشگاه آزاد که خود پول می‌دهند و در آن محل تحصیل می‌کنند انتظار دارند که مقداری از شهریه شان صرف فعالیت‌های عمرانی و زیرساختی شود و برای آن‌ها ناوگان جدید حمل و نقل اختصاص یابد.

ل

هر چند مسئولان دانشگاه آزاد بسیار دیر به فکر افتادند و   تعدادی از دانشجویان خود را از دست دادیم، اما عده درست شدن حمل و نقل دانشگاه آزاد خوشایند است و می‌توانیم به این فکر کنیم که حداقل دیگر  اتفاقاتی از این دست  را نخواهیم دید البته مسئولان دانشگاه آزاد باید فکری هم به حال مجتمع ولیعصر تهران جنوب و سوهانک دانشگاه تهران مرکز کنند، زیرا آن دو هم دست کمی از علوم‌ تحقیقات ندارند و دلمان نمی‌خواهد خدای ناکرده اتفاق ناگواری بیوفتد تا مسئولان یادشان بیاید که دانشجویی هم هست؛ مشکل امروز دانشگاه علوم و تحقیقات چندین ماه پیش  از سوی دانشجویان مطرح شده بود اما هربار به نوعی مسئولان آن را پشت گوش انداخته بودند حال باید دید که آینده فضای دانشگاه‌های آزاد چگونه خواهد بود و آیا مسئولان گوش شنوای دانشجویان می‌شوند؟.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۰۷ دی ۱۳۹۷
از خیر تله کابین بگذرید مگر از جا نتان سیر شده آید تو عمرمان یکبار تله کابین با بچه ها سوارشدیم یک لحظه وسط دره ایستاد مردم وزنده شدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۱ ۰۷ دی ۱۳۹۷
مقصر قالیباف نیست
اصلاح طلبان کجا تشریف دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۱ ۰۷ دی ۱۳۹۷
اول کلی فجایع پیش بیاد تا کارهای پیش پا افتاده انجام شن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۷ دی ۱۳۹۷
سلام ما ساكنان منطقه سرهانك و ابوذر از شروع بكار دانشگاه در اين منطقه بسيار گله منديم . اين محله كوجك اصلا گنجايش ورود چنين جمعيت دانشجويى و وسايل رفت و آمد و ترافيك را ندارد .محليت بومى منطقه و بافت شهرى بهم ريخته است .بدون مطالعه و برنامه ريزى بار دانشگاهى يلخى و بى برنامه را را به يك محله بومى با كمترين امكانات را وارد كردند، اين شهر مگر مسئول و صاحب ندارد؟
Iran (Islamic Republic of)
ali
۱۲:۳۹ ۰۷ دی ۱۳۹۷
برای الباقی مصدومین هم دعا کنید.......
امیدوارم این چند روزه خبر های بدتری ازشون نشونویم.
(اوضاع چند نفر اصلا خوب نیست)
همکلاسی تسلیت....
تکرار مکررات از سوی مسوولین..!!!!!!
اما مسوول بدان...!!!!!
نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۰۷ دی ۱۳۹۷
هزینه راه سازی خیلی بیشتر از پولی است که بابت خرید زمین صاف پرداخت میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۶ ۰۷ دی ۱۳۹۷
راننده گرفتار مشکلات اقتصادی و عدم سرمایه گذاری درناوگان کشوری و معاینات فنی مصلحتی و ناوگان فرسوده و عدم برخورد با شرکتهای تامین سویس ادارات همه و همه مقصرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۸ ۰۷ دی ۱۳۹۷
واقعاً حادثه تلخ و تاسف باری بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۰ ۰۷ دی ۱۳۹۷
ریشه کار را دقیق پیدا نمی کنید
درصد بیشتر این حوادث راننده ها هستن
ماشین های سنگین‌ در سربالایی و سر پایینی سرعت خیلی مهمه اگر سرعت زیاد باشه ترمز‌ماشین از کار می افته حتی اگر بهترین ماشین باشه ولی اگر سرعت متناسب باشه ماشین با ۳۰ سال کار هم ایرادی ایجاد نمی کنه
بنابراین راننده ها خیلی مهم می باشد
ما الان در کارگاه کوهستانی ۵۰ تا ماشین سنگین ۳۰ ساله داریم ولی انتخاب راننده و رعایت سرعت از همه چیز برای ما مهم است
بنابراین دنبال عزل اینو و اون نباشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۰ ۰۷ دی ۱۳۹۷
درصد بیشتر این حوادث راننده ها هستن
ماشین های سنگین‌ در سربالایی و سر پایینی سرعت خیلی مهمه اگر سرعت زیاد باشه ترمز‌ماشین از کار می افته حتی اگر بهترین ماشین باشه ولی اگر سرعت متناسب باشه ماشین با ۳۰ سال کار هم ایرادی ایجاد نمی کنه
بنابراین راننده ها خیلی مهم می باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۰۷ دی ۱۳۹۷
افرین مهندس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۰۷ دی ۱۳۹۷
معنای این کارهاچیست؟
-
ناشناس
۰۶:۴۳ ۰۷ دی ۱۳۹۷
سلام خواسنم بگم این اولین و اخری نخواهد بود و نیست کل تصمیمات نوشدارو بعد از مرگ سهراب است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۳ ۰۷ دی ۱۳۹۷
مدت زیادی است که ساخت تله کابین دانشگاه ازاد واحد علو و تحقیقات تمام شده بما گفتند که حدود سه دیگر تل کابین براه می افتد . اما خبری ازن نشد ...حدود بالا رفتن از این دانشگاه .1700کیلو متر است نمیدانم چرا ایکار نکردند گذاشتن که تعدادی از جوانان ما از بین بروند بعد تصیمیم بگریند . جواب خدا و مادران و پدران داغ دیده را چه کسی میدهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۷ دی ۱۳۹۷
تله کابین هم ممکنه بیفته.
آخرین اخبار