اعترافات مایکل کوهن ، وکیل پیشین ترامپ حلقه محاصره رئیس جمهوری توسط تیم تحقیقاتی مولر را تنگ تر کرده است . اکنون برای اعضای این تیم تحقیقاتی مسجل شده که کمپین انتخاباتی ترامپ در سال 2015 در تلاش بوده است یک آپارتمان مجلل 50 میلیون دلاری را در مسکو به عنوان رشوه به ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهوری روسیه دهد تا در ازای آن ، از حمایت های کاخ کرملین در نبرد برای فتح کاخ سفید برخوردار شود . البته مستندات پرونده حکایت از آن دارد که این رشوه به رئیس جمهور روسیه داده نشد ، اما به اعتقاد بسیاری در آمریکا از جمله برخی از بلندپایه ترین هم حزبی های ترامپ در کنگره آمریکا ، روسیه در نهایت از تمامی ابزارهای خود بهره جست تا با تضعیف پایه های مشروعیت دموکراسی و انتخابات در آمریکا ، بر نتایج انتخابات 2016 تاثیرگذارد . دموکرات ها حتی معتقدند که هک سرورهای کمیته ملی دموکرات ها و افشاگری های ویکی لیکس علیه هیلاری کلینتون ، توطئه های پوتین برای فرستادن ترامپ به کاخ سفید بوده؛ موضوعی که بارها از سوی روسیه تکذیب شده است .
با این حال ، در فضای هیستریک ضد روسی در آمریکا ، کسی به تکذیبیه های رئیس جمهوری آمریکا وقعی نمی گذارد تا چه برسد به تکذیبیه های رئیس جمهوری روسیه.
البته دردسرهای ترامپ فقط به داد و ستدها با روس ها و شخص پوتین محدود نمانده بود و اکنون رئیس جمهوری آمریکا در معرض دروغ گویی و نقض قوانین مالی انتخاباتی به دلیل پرداخت حق السکوت به دو زن قرار دارد که گفته می شود برای جلوگیری از تاثیر مخرب بر سرنوشت انتخابات وادار به سکوت شدند . مایکل کوهن به صراحت اعلام کرده است که چنین مبالغی با دستور صریح ترامپ انجام گرفت و نامزد وقت انتخابات از غیر قانونی بودن این عمل مطلع بوده است .
با این حال ، شاید در آن زمان ترامپ تصور می کرده است که با پرداخت چند صد هزار دلار به هنرپیشگان و مدل های فیلم ها و نشریات مستهجن قادر خواهد بود تصاحب کرسی ریاست جمهوری آمریکا را تضمین کند، اما سیر تحولات بعدی ، خلاف این تصور را رقم زد . اولین سناتور حامی ترامپ یعنی جف سشنز که به پاس این حمایت سمت مهم دادستانی کل و وزیر دادگستری دولت آمریکا را از آن خود کرد، برای رهایی از گرفتاری های ناشی از اتهام دخالت روسیه در انتخابات 2016 ، خود را کنار کشید و مسئولیت را به فرد منصوب شده از سوی رئیس جمهوری قبلی واگذار کرد و وی نیز متقابلا رابرت مولر را به عنوان بازپرس ویژه پرونده منصوب کرد .
این تصمیم ، سلسله وار ، اتفاقاتی را رقم زد که در نهایت به یورش پلیس اف بی آی به دفتر کار وکیل ترامپ و شهادت وکیل علیه موکل انجامید .
اکنون بازجویی از رئیس جمهوری آمریکا اصطلاحا به مویی بند است و وکیل جدید ترامپ برای حفظ موکل خود به عبارت " مگر از روی نعش من رد شوید " متوسل شده است . با این حال ، اگر این ادبیات غیر مرسوم تردیدهایی را در بین اعضای تیم تحقیق رابرت مولر ایجاد کند ، مسلما هیچ تاثیری بر دموکرات ها نخواهد گذاشت که اکثریت مجلس نمایندگان را از آن خود کرده اند. آنان از همین الان عزم را جزم کرده اند تا دو سال آینده و تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2020 نگذارند خواب آسوده به چشمان رئیس جمهور جمهوری خواه آمریکا راه یابد و چه موضوعی بهتر از تحقیقات فردی که ترامپ او را " شکارچی جادوگر " می نامد .
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/