به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار علیرضا لطفی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: هفتم دی ماه سال جاری پروندهای از کلانتری ۱۳۰ نازی آباد در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
در این پرونده شاکی اعلام کرده بود که سارق با سوءاستفاده از عدم حضور وی و همسرش در خانه و در حالی که دختر ۸ ساله آنها به تنهایی در خانه حضور داشت، وارد خانه شده و علاوه بر سرقت بیش از ۲۰ میلیون وجه نقد و طلاجات، متأسفانه دختر آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده و با بستن دست و پای دختر ۸ ساله و قرار دادن وی در داخل یکی از اتاقها از محل متواری شده است.
دختر ۸ ساله در اداره شانزدهم پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت که در خانه در حال تماشای تلویزیون بودم که چندین بار زنگ خانه به صدا در آمد، تا اینکه جواب آیفون را دادم. مردی از من سئوال کرد که آیا پدرت در خانه است یا نه؟ که من جواب دادم پدرم خانه نیست. این شخص باز هم از من سئوال کرد که آیا مادرت در خانه است یا نه؟ که در ادامه پاسخ دادم که مادرم به همراه پدرم بیرون رفته است.
کودک در ادامه اعلام کرد که پس از چند دقیقه زنگ خانه به صدا در آمد و زمانی که جواب آیفون خانه را دادم، همان آقا این بار اعلام کرد که او یکی از دوستان پدرم است که مقداری پول برای پدرم آورده و به این بهانه از من خواست تا درب آپارتمان را باز کنم تا او پول را داخل آسانسور بگذارد و من نیز پول را از داخل آسانسور بردارم. با اطمینان به صحبتهای این شخص من درب آپارتمان را باز کردم و منتظر ماندم تا آسانسور بالا بیاید و من پول داخل آسانسور را بردارم که پس از رسیدن آسانسور به طبقه پنجم ناگهان مردی آز آسانسور خارج شد که یک چاقو در دست داشت.
این شخص با تهدید چاقو مرا مجبور به سکوت کرد و من را به داخل خانه برد و مورد آزار و اذیت قرار داد و پس از آن دست من را با طناب بست و داخل یکی از اتاقها گذاشت و زمانی که پدر و مادرم وارد خانه شدند، من را با دست و پای بسته شده در داخل اتاق پیدا کردند.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت بیان کرد: همزمان با آغاز رسیدگی به این پرونده، پروندههای مشابه دیگری در مناطق مختلف خانی آباد، نازی آباد، منیریه، فلاح و مولوی مطرح و به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که در تمامی آنها شخصی به شیوهای یکسان و با اطمینان از غیبت پدر و مادر داخل خانه، ضمن معرفی خود به عنوان دوست خانوادگی اعتماد کودکان ۵ تا ۱۳ ساله را جلب و در ادامه علاوه بر سرقت طلا و پول از خانه ها، کودکان را نیز مورد آزار و اذیت قرار داده و در تمامی سرقتهای منجر به آزار و اذیت و در زمان ترک محل سرقتها، دست و پای کودکان را بسته و از خانه شکات متواری شده است.
وی افزود: ۲ پرونده سرقت منزل منجر به آزار و اذیت دیگر نیز به اداره شانزدهم ارجاع شد که در هر دو پرونده، سارق به همان شیوه پروندههای گذشته یعنی معرفی خود به عنوان دوست صاحب خانه و به بهانه پرداخت بدهی خود اعتماد افراد داخل خانه را جلب کرده، اما این بار دو زن ۲۵ و ۳۰ ساله را مورد آزار و اذیت قرار داده بود و به همان شیوه از محل متواری شده بود.
سردار لطفی تصریح کرد: با توجه به حساسیت پرونده، اقدامات ویژه پلیس جهت شناسایی و دستگیری متهم پرونده در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت که با بررسی تصاویر به دست آمده از دوربینهای مداربسته متعلق به محدوده چندین محل سرقت، چند تصویر از متهم پرونده در اختیار کارآگاهان اداره شانزدهم قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام چهره نگاری، بهره گیری از بانک اطلاعات مجرمان سابقه دار و دیگر اقدامات پلیس، سرانجام یکی از مجرمان سابقه دار به نام عارف (متولد ۱۳۶۵) شناسایی و تصویر وی از سوی تمامی شکات مورد شناسایی قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در بررسی سوابق عارف مشخص شد که وی از سال ۱۳۸۰ تاکنون، بیش از ۱۵ نوبت به اتهام ارتکاب جرایم مختلف سرقت، مزاحمت نوامیس، شرب خمر، اخلال در نظم و آسایش عمومی، تهدید و فحاشی، آزار و اذیت، نگهداری و مصرف شیشه، تخریب اماکن عمومی، ایراد ضرب و جرح با سلاح سرد (چاقو) دستگیر و روانه زندان شده و آخرین بار در اوایل سال جاری از زندان آزاد شده است.
وی افزود: همچنین بررسی سوابق دیگر اعضای خانواده عارف مشخص شد که پدر عارف در حدود ۳۰ سال پیش در حین ارتکاب سرقت و تلاش برای فرار از دست ماموران پلیس مورد هدف گلوله قرار گرفته و به هلاکت رسیده و در حال حاضر عارف پس از آزادی از زندان اعتیاد شدیدی به مصرف شیشه پیدا کرده است.
سردار لطفی با اشاره به شناسایی دقیق مخفیگاه عارف درمنطقه جوادیه راه آهن، افزود: وی در ساعت ۲۲ روز چهارشنبه مورخه ۱۳۹۷/۱۰/۱۲ دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش مقادیر قابل توجهی از طلاجات مسروقه به همراه سلاح سرد مورد استفاده در سرقتها کشف شد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، خاطر نشان کرد: متهم در تحقیقات اولیه با توجه به شواهد و قرائن ارائه شده از سوی کارآگاهان چارهای جز اعتراف به آزار و اذیت ۱۰ کودک و نوجوان ۵ الی ۱۳ ساله و همچنین آزار و اذیت دو زن جوان و سرقت از منازل نداشت؛ لذا طی هماهنگی با سرپرست دادسرای ناحیه ۲۷ تهران و با قرار قانونی جهت شناسایی دیگر جرایم ارتکابی در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی قرار گرفته است.
انتهای پیام/
اونوقت چکارمیکنید
بازهم مجرم راازادمیکنید
واین نحوه برخوردها وحتی بدترازاین درخیلی ازکشورهامرسوم است
واساسا کارپلیسی به یک تارموبسته هست که باکوچکترین تخلف وشکایت وباکمترین کم کاری پلیس راسریعاخلع وبدادگاه معرفی واخراج میکنن
ومثل کشورما پلیس مصونیت آهنین وحمایت بیدریغ راندارن
چرا پلیس آگاهی پس از اعلام شکایت اولین شاکی این اخبار را رسانه ای نمایند تا مردم آگاه تر بشوند
از پلیس آگاهی این درخواست را دارم
خدا قوت
خدایا کی میشه حکمهای دادسراهای ما محکم شکل بگیره مجرمه سابقه دار، مجرم سابقه دار، مجرم سابقه دار
چرا با جدیت برخورد نمی کنید