وی افزود: نواقص و کمبودهای موجود در زمینههای فنی، تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی در این کنگره مورد بحث قرار میگیرد و جدیدترین دستاوردها با حضور ۷ مهمان خارجی از ایالات متحده آمریکا، کشورهای اروپایی و همسایه مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد و در واقع این کنگره هدف افزایش سطح علمی مخاطبان را به همراه دارد.
نایب رئیس انجمن مراقبتهای ویژه با اشاره به اینکه افزایش بهره وری از بخشهای مراقبت ویژه و ارائه خدمات جامع و بهتر به بیماران از اهداف برگزاری این کنگره است، ادامه داد: در حال حاضر همه بیمارستانهای کشور بخش مراقبتهای ویژه ندارند و این در حالی بوده که نیاز به این مسئله بسیار ضرورت دارد.
شهرامی با اشاره به اینکه وجود بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستانهای بزرگ الزامی است، گفت: بیمارستانهایی که مجهز به این بخش نباشند بیماران خود را به بیمارستانهای دیگر منتقل میکنند.
وی افزود: بیماران دچار حوادث مغزی و ترومایی، افرادی که جراحیهای بزرگ انجام داده و یا مشکلات داخلی عدیده دارند نیاز به مراقبت در بخش ویژه وجود داشته تا حیات آنها به خطر نیفتد.
نایب رئیس انجمن مراقبتهای ویژه با اشاره به اینکه حدود ۱۰ درصد از بیمارانی که در بیمارستانها بستری میشوند نیاز به آی سی یو دارند، گفت: ایران در زمینه مراقبتهای ویژه نسبت به بسیاری از کشورها پیشرو بوده، ولی از کشورهای پیشرفته کمی عقب هستیم که با افزایش تختهای مراقبت ویژه و ارتقاء نیروهای پرستار و پزشک در این زمینه میتوانیم به موفقیتهای بیشتری دست یابیم.
شهرامی بیان کرد: ایران از نظر مراقبتهای ویژه در حد استاندارد جهانی قرار دارد و از نظر تعداد فوق تخصص مراقبت ویژه در کشور بیش از ۱۵۰ نفر در این زمینه فعال هستند البته تربیت نیروهای بیشتر در حال انجام است و بسیاری از متخصصان داخلی و بیهوشی نیز با گذراندن دورههای در حال کمک به بیماران بدحال بخش مراقبتهای ویژه هستند و برگزاری کنگرههای سالیانه مراقبتهای ویژه در جهت ارتقاء دانش این همکاران بسیار موثر است.
انتهای پیام/