پزشکان معتقد هستند مصرف کنجد در طول دوران شیردهی موجب افزایش کیفیت و مقدار شیرمادر میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را در دسترس شما قرار دهد.
شکم در حالتی که به نفخ دچار شده است بسیار بزرگتر از اندازه اصلی خود میشود؛ اگر قصد دارید با گاز، نفخ و احتباس آب در بدن مبارزه کنید بهتر است موز بخورید، مطالعات انجام شده نشان داده است افرادی که ۲ بار در روز موز مصرف میکنند پس از ۶۰ روز حدود ۵۰ درصد از گاز و نفخ شکم خود را از دست خواهند داد، این میوه نه تنها باکتریهای مبارزه کننده با نفخ را در شکم افزایش میدهد بلکه منبع غنی از پتاسیم است که به کاهش احتباس آب در بدن کمک میکند.
پزشکان معتقد هستند مصرف کنجد در طول دوران شیردهی موجب افزایش کیفیت و مقدار شیرمادر میشود؛ بالا بودن کلسیم کنجد کمیت و کیفیت شیرمادر را بهبود خواهد بخشید؛ علاوه بر این، کنجد غنی از آهن است که برای تشکیل سلولهای قرمز خون مهم است، داشتن مقدار کافی آهن در رژیم غذایی با افزایش کیفیت شیر مادر برای رشد نوزادان نیز بسیار مفید است، همچنین کنجد حاوی مواد معدنی دیگر مانند منیزیم، روی و ویتامینهایی مانند ویتامین E است که برای مادران و نوزادان مفید است.
عرق سوز شدن معضلی است که بسیاری افراد را درگیر میکند و در این بین به دنبال راهکاری برای رفع آن هستند؛ برای رفع عرق سوز ناحیه موردنظر را خنک کنید؛ یک دستمال خنک و خیس روی عرق سوزها گذاشته و یا حداقل برای ۲۰ دقیقه آن را زیر دوش آب سرد نگه دارید. شلوارها و بلوزهای تنگ را از محل عرق سوز دور کنید همچنین پارچههایی سنگین مانند لیکرا را باید با پارچههای سبک و گشاد جایگزین کنید، پس از دوش گرفتن یا استفاده از دستمال خنک و خیس، بگذارید ناحیه عرق سوز شده خود به خود در هوای آزاد خشک شود و از کشیدن حوله روی آن خودداری کنید.
مصرف زیاد زیره بهویژه در گرم مزاجها مضر است و موجب میشود به ریه آسیب وارد شود؛ مصرف زیره با مخلوط سرکه و آب برای تنگی نفس مفید است، اگر آن را در سرکه خیس کرده و سپس بریان کنید، رطوبات معده را تحلیل میکند، ضماد زیره با آرد باقلا و روغن زیتون در برخی موارد ورم بیضه و تخمدان را برطرف میکند.
در طب سنتی ایران به صداهایی که در دستگاه گوارش بوجود میآید، قراقر گفته میشود و در اثر مصرف موادی رخ میدهد که سبب تولید باد در شکم میشوند. بهتر است مبتلایان به این عارضه از مصرف غذاهای نفاخ، آب و سایر مخلفات مانند سبزی، سالاد، دوغ، ماست و نوشابه همراه غذا پرهیز کنند و با مصرف منظم غذاهای کم حجم در زمان معین، افزایش تحمل گرسنگی، دست کشیدن از خوردن پیش از احساس سیری کامل، جویدن کامل لقمههای غذا به افزایش تقویت دستگاه هاضمه خود بپردازند چرا که رعایت این موارد سبب کاهش نفخ و قراقر شکمی و بهبودی نفخ خفیف خواهد شد.
انار میوهای خونساز است؛ خون را تصفیه میکند، هر چقدر یک مادر باردار دارای خون بیشتر و سالمتری باشد مسلم است که بهتر و سالمتر میتواند دوران بارداری را سپری کند، زیرا نیاز یک زن حامله در دوران بارداری به خون بیشتر میشود و کمبود خون میتواند خدای ناکرده مشکلاتی را برای مادر باردار یا جنین او به همراه داشته باشد، خاصیت دیگر انار برای زنان باردار، خاصیت ضد ویاری و ضد تهوعی انار است، مصرف انار به صورت ناشتا در هنگام صبح و قبل از صرف صبحانه از تهوع بارداری جلوگیری میکند.
چاقی علتهای متنوعی دارد که یکی از آنها مشکلات گوارش است، در دیدگاه طب ایرانی، کسانی که به سبب سردی و تری معده دچار چاقی میشوند ممکن است از همه یا برخی از این نشانهها رنج ببرند احساس سنگینی پس از غذا خوردن، زیادی آب دهان، یا آبریزش از دهان بخصوص هنگام خواب، نفخ شکم و صدای روده، حالت دل آشوبه در معده، ترشی مزۀ دهان، آروغ ترش، پوست نرم، مرطوب، شل و سرد، کسالت و سستی بدنی، خواب آلودگی، کاهش تمرکز و حافظه، حجم ادرار زیاد و کم رنگ؛ در چنین مواردی برخی از رژیمهای رایج، از دیدگاه مکتب طب ایرانی، سودمند نیستند و بلکه موجب کاهش نیروی هضم و ضعف بیشتر میشوند.
انتهای پیام/
منطقه مورد نظر را با صابون و آب ولرم شستشو دهید
سپس با آبلیمو منطقه را شستشو دهید که با کمی سوزش همراه خواهد بود.
در آخرین مرحله بر روی منطقه مورد نظر بتادین بریزد و پس از حدود یک دقیقه شستشو دهید.
منطقه را به آرامی و بدون کشیدن و خراش دادن، با حوله خشک کنید و اجازه بدهید حدود یک ساعت پوشیده نشود.
ما شمالیها سالهاست از این روش استفاده کرده ایم و موفق بوده است.