در این مطلب طرز تهیه کدو بره که یک غذای مازندرانی است را به شما آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو بره یک غذای مازندرانی و همه‌پسند است که سریع هم آماده می‌شود. اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست. پس با ما همراه باشید.

کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!

مواد اصلی:

سیب زمینی: ۲ عدد
کدو سبز: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
پیاز (بزرگ): ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!

طرز تهیه:

۱. در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیب‌زمینی را که نگینی خرد کرده و داخل آن می‌ریزیم و مواد را کمی تفت می‌دهیم.

۲. شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و می‌گذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.

۳. کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ میکنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر می‌کنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو می‌کنیم.

نکات

بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره، گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.


بیشتر بخوانید:چگونه به غذا‌ها ادویه اضافه کنیم؟


منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.