به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، یازدهمین شورای آب و برق استان خوزستان در اداره کل مدیریت بحران استان با حضور نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد.
کیامرث حاجی زاده، مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: شورای آب و برق استان یکی از شوراهای مهم در استان به شمار میرود و محلی برای حل مشکلات بین دستگاهی است که از تابستان با توجه به شرایط خشکسالی به طور مستمر برگزار شد و هم اکنون نیز با توجه به شرایط جوی فعلی و برنامه ریزی برای تابستان آینده و مدیریت آب و برق برگزار میگردد.
وی بیان داشت: انتظار میرود مدیران دستگاههای اجرای و مدیران ارشد شرکتهای آبفا و برق و معاونان سازمان آب و برق شخصا در شورای آب وبرق شرکت کنند.
حاجی زاده تصریح کرد: در شوراهای آب و برق که تاکنون برگزار شده بسیاری از مشکلات استان، شهرها و روستاها را با مسئولان مربوطه و فرمانداران برطرف کرده ایم و توانستیم از ابر بحران خشکسالی، به ویژه در حوزه تامین آب شرب و تامین برق به راحتی عبور کنیم و در همین شرایط خوزستان رتبه نخست مصرف بهینه کشور را نیز به خود اختصاص داد.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان در ادامه افزود: در استان خوزستان شرایط نباید به نحوی باشد که مردم هم در دوران خشکسالی در سختی باشند و هم در دوران ترسالی با معضلاتی دست و پنجه نرم کنند.
این مقام مسئول با اشاره به وجود مشکلات مالی در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اذعان داشت: از همه اعضای شورای آب و برق استان درخواست میکنیم به این شرکت کمک کنند تا از وضعیت فعلی بیرون بیایید و به چرخه خوب مدیریتی از نظر کمی و کیفی بازگردد.
کیامرث حاجی زاده اظهار کرد: در چند سال اخیر چنین بارندگی در جلگه خوزستان بی سابقه بوده است، برای همین با توجه به توپوگرافی استان، خشکسالیهای پی در پی، خاک و مشکلاتی که در زیرساختهای استان وجود دارد میتوان گفت: برخی مناطق استان مستعد سیلابی شدن هستند.
وی بیان داشت: با وجود این میزان بارندگی و مشکلات در زیرساختها و مناطق کوهستانی به خاطر اطلاع رسانی به موقع و حضور به موقع اعضا شورای هماهنگی مدیریت بحران در میدان عمل، تلفات انسانی جز ۲ مورد که بر اثر سهل انگاری به وجود آمد در استان نداشتیم.
حاجی زاده تصریح کرد: لازم است مدیران و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان انسجام و حضور خود را تا عادی شدن شرایط در استان حفظ کنند.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان تاکید کرد: همچین لازم است از هم اینک تدابیر و تمهیدات لازم به منظور رسیدگی به آب شرب روستاها و مناطق در معرض کم آبی در طول تابستان اندیشیده شود.
وی با اشاره به بازید اخیر خود به همراه چند تن از مسئولان استان از روستاهای حموله، یدیم، البونیس و. گفت: بخش مرکزی اهواز به شدت از مشکلاتی مانند نبود زیرساختهای مناسب، نبود بهداشت مناسب در روستاها، نبود آب شرب سالم و بهداشتی، نبود رنج میبرد که لازم است بررسی و بازدید میدانی دیگری مجددا از سوی دستگاههای متولی به منظور رفع این کمبودها و مشکلات صورت گیرد.
کیامرث حاجی زاده با تاکید بر ایجاد تحول در بخش مرکزی اهواز اذعان داشت: شرکت نفت باید در حوزه مسئولیتهای اجتماعی در این بخشها ورود کند و معاونت بهره برداری سازمان آب و برق استان نیز با توجه به در معرض خطر بودن برخی از این روستاها کار خود را آغاز کند.
وی بیان کرد: وضعیت آب کانال سلمان باید پایدارتر شود، همچنین مردم بتوانند از کانال آبرسانی غدیر قبل از پایان سال جاری بهرهمند شوند.
حاجی زاده افزود: برای طرح جداسازی آب امیدیه از روستاهای شهرستان رامشیر و رفع معارضان انشعابات روستای جلسهای فوری در این شهرستانها توسط فرمانداران ۲ شهرستان برگزار شود.
انتهای پیام/گ