به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حوالی ساعت هشت دیروز بود که بار دیگر حادثه ای تلخ به وقوع پیوست و قرعه این دفعه به نام هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ غیرمسافری ارتش افتاد و این هواپیمای غیرمسافری که از بیشکک قرقیزستان به مقصد فرودگاه پیام کرج پریده بود به اضطرار در فرودگاه فتح به زمین نشست.
این پایان ماجرا نبود و همین فرود اضطراری اشتباه در فرودگاهی که مناسب هواپیماهای پهن پیکر نیست، حادثه آفرینی کرد و هواپیما بعد از طی مسافت در باند فرودگاه از انتهای باند خارج شد و به منازل مسکونی شهرک زیبا دشت حوالی فرودگاه برخورد کرد.
از میان سرنشینان این هواپیما فرشاد مهدوی نژاد، مهندس پرواز، زنده ماند و به مراکز درمانی انتقال یافت اما از ۱۵خدمه پروازی فردی زنده بیرون کشیده نشد و در میان این تعداد یک نفر زن و مابقی آقا بودند که ۱۰ نفر شناسایی شدند و ۵ نفر هم در حال شناسایی هستند.
بیشتر بخوانید: سقوط هواپیمای غیرمسافربری در زیبادشت کرج+ تعداد و اسامی مصدومان و فوتیها
غفور قجاوند، محمد باقر ندری، جواد سلیمانی، محمد عبدلی، عزیراله علیزاده، سعید قاسمی، فریدون شیخی، شاکر آجرلو، مریم زارعی نژاد و علی افروغ فوت شدگان دارای هویت این حادثه بودند و کار تشخیص هویت برای محمد رضا طاهری، مصطفی محمودی، جواد مرادی، حمید رضا لطفیان و داود ذوالفقاری ادامه دارد اما به طور کلی اسامی کامل جانباختگان سانحه سقوط هواپیمای ارتش اعلام و اجساد به پزشکی قانونی منتقل شدند.
این حادثه هوایی علاوه بر تلفات بالای انسانی منجر به تخریب کامل یک ویلا و آسیب جدی به چند واحد مسکونی شد و خوشبختانه خانه ها خالی از سکنه بوده است همچنین این هواپیمای غیر مسافری نیروی هوایی ارتش محموله گوشت داشت که بعد از حادثه ۷۰۰ لاشه گوسفند از آن بیرون کشیده شد.
بعد از این حادثه ارتش بیانیهای صادر کرد و براساس آن به بیان توضیح پرداخت از جمله آنکه یک فروند هواپیمای باربری ۷۰۷ حامل گوشت برای کمک در طرح مردمیاری، اقدام به فرود اضطراری در فرودگاه فتح البرز کرده و جزئیات علت حادثه و وضعیت شهادت یا مجروحیت کارکنان تیم پروازی و خدمه آن با اعزام تیمهای تخصصی در دست بررسی است.
حوالی ساعت یک بعد از ظهر دیروز ناصر چرخساز مدیرعامل هلال احمر البرز گفت که ۱۵پیکر رهاسازی شدند و عملیات رهاسازی در محل سانحه بوئینگ ۷۰۷ به پایان رسید.
با توجه به بررسی های انجام شده جعبه سیاه هواپیمای سقوط کرده هم ظهر دیروز در نزدیکی کرج پیدا شد و به دستور بازپرس پرونده، جعبه سیاه هواپیما در اختیار گروه فنی نهاجا که در محل حاضر بودند، قرار گرفته است و نتایج بررسی آن ظرف مدت معینی به بازپرس پرونده اعلام خواهد شد؛ همچنین دستور شناسایی صاحبان خانههای تخریب شده و امحاء لاشههای گوشت باقیمانده هم صادر شد.
ساعات اولیه وقوع حادثه جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد که هواپیمای قرقیزسستانی بود همچنین ابوالفضل اینانلو فرماندار فردیس هم این موضوع را تائید کرد اما حدود ساعت ۱۱ روز حادثه هواپیمایی قرقیزستان اعلام کرد که این هواپیما متعلق به ما نیست و متعلق به هواپیمایی پیام ایران است و سخنگوی فرودگاه ماناس قرقیزستان این صحبت را تائید کرده است.
به دنبال وقوع این حادثه نیروهای اورژانس، هلال احمر، پزشکی قانونی و آتش نشانی از همان دقایق اولیه در حال ساماندهی اوضاع هستند و تلاش ها برای پیگیری این حادثه تلخ همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/