به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا با نان ترتیلا یک غذای بسیار سبک است که هر کسی میتواند به راحتی در خانه درست کند. با نان ترتیلا غذاهای خوشمزه و سادهای میتوان درست کرد، یکی از آنها این پیتزای خوشمزه میباشد. با ما همراه باشید تا دستور تهیه این پیتزای خانگی را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید : پودر چغندر؛ از تغذیه و آشپزی تا رنگرزی
مواد مورد نیاز:
نان ترتیلا: ۶ عدد
فلفل دلمه ای قرمز: ۵۰۰ گرم
پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
خامه: ۲۵۰ میلی لیتر
زیتون: ۱۰۰ گرم
پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی: ۵۰ گرم
فلفل سبز: ۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل: ۱ قاشق چای خوری
1. مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت بدهید. سپس پوره یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. زیتون ها و فلفل سبزها را خرد کنید و داخل تابه بریزید. نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه مواد روی گاز تفت داده شود.
2. یک عدد نان ترتیلا را کف قالب قرار دهید. سپس چند قاشق از مواد را روی آن بریزید. اکنون کمی از پنیر فتا را روی مواد پیتزا خرد کنید و چند لایه دیگر هم به همین ترتیب که توضیح داده شد درست کنید.
3. قالب را داخل فر قرار دهید و فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد همراه با گردش هوا روشن کنید. به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه اجازه دهید پیتزا داخل فر بماند. سپس از داخل فر خارج کنید با چاقو برش های مثلثی بزنید مقداری پونه کوهی یا آویشن روی آن بریزید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/