به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ هاشمی مقدم مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی گفت: در سال ۸۴ و پس از تقسیم استان خراسان بزرگ به ۳ استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، تعداد شهروندان بهرهمند از آب آشامیدنی بهداشتی و سالم در خراسان جنوبی، ۲۵۳ هزار نفر در ۱۰ شهر استان بود که اکنون با گذشت ۱۳ سال از استان شدن خراسان جنوبی، ۴۵۷ هزار شهروند استان در ۲۴ شهر از این نعمت بهره مند هستند.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت مخازن بتنی ذخیره آب در این مدت از ۴۴ هزار به ۱۳۹ هزار مترمکعب افزود: طول شبکه توزیع آب استان نیز در ۱۳ سال گذشته از ۷۱۹ کیلومتر به ۲ هزار و ۱۹۲ کیلومتر افزایش یافته است.
هاشمی مقدم با بیان اینکه از آغاز استان شدن خراسان جنوبی، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی و استانی برای انجام طرحهای عمرانی در حوزه آب و فاضلاب شهری این استان اختصاص یافته است ،گفت: در ۱۳ سال گذشته تعداد مشترکان آب استان از ۶۱ هزار به ۱۸۸ هزار مشترک رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان درصد برخورداری مردم خراسان جنوبی از خدمات آب آشامیدنی بهداشتی را هم اکنون ۹۹.۸۵ درصد اعلام کرد و افزود: خراسان جنوبی در این شاخص بالاتر از متوسط کشوری است.
وی همچنین با اشاره به اجرای سیستم دفع فاضلاب شهری در خراسان جنوبی گفت: در این خدمت جدید تاکنون ۳۲ درصد جمعیت استان از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهرهمند شدند.
انتهای پیام/غ