وی افزود: برای اینکه از فناوریهای به روز نظام الکترونیک دنیا عقب نمانیم، انقلاب بلاکچین که تحول عظیمی بر فعالیتهای بانکی و پرداخت است را به عنوان نام این همایش انتخاب کردیم.
دیواندری تصریح کرد: اگرچه در پژوهشکده پولی و بانکی بر این موضوع تحقیقهای گستردهای انجام میشود، اما باید به صورت جدی در مورد مشکلات و فواید آن بحث و تبادل اطلاعات شود.
وی اضافه کرد: خرسندیم که انقلاب بلاکچین ها، در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار گرفته و تحول عظیمی را رقم خواهد زد.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بیان کرد: کیفیت پروژههای ارائه شده با ورود دانشجویان و نخبگان رشد چشمگیری داشته است. انقلاب بلاکچین یکی از موضوعات اصلی در این همایش است.
وی تأکید کرد: زمانیکه از انقلاب بلاکچین به عنوان یک انقلاب در نظام مالی یاد میشود، ضروری است با بینش عمیق از ضعفهای آن نام برده و با قدرت در این مسیر برای حذف چارچوبهای منسوخ گام برداریم.
دیواندری تصریح کرد: تأثیر بلاکچین ها بر نظام های سیاسی از جمله کنترل حجم پول و نظارتها دیده میشود، به همین دلیل نظامهای قدرتمند دنیا با سرعت بر این فناوری سرمایه گذاری کرده و محصولات مالی خود را عرضه میکنند.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی ادامه داد: یکی از کاربردهای فناوری بلاکچین، گسترش نظامی به نام رمز ارزهاست. سرعت بالا در انتقالات فرامرزی، کمتر شدن هزینه ها و مسایل فقهی ارزهای مجازی مباحثی است که در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک بررسی خواهد شد.
وی افزود: برای مثال کمپانی ریکل با بهرهگیری از یک توکن مخصوص شبکه تسویه ناخالص آنی برای تبدیل ارز مبادلات بدون محدودیت مبلغ راهاندازی کرده است.
دیواندری تصریح کرد: قطع ظالمانه سامانه سوئیفت و محدود شدن مبادلات بانکی کشورمان، ضرورت گسترش نظام الکترونیک در کشور را بیش از پیش حائز اهمیت قرار میدهد.
در حال تکمیل..