به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، لادن مهدوی، سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در این جلسه با اشاره به نقش مهم سازمان نصر به عنوان رابط بخش دولتی و خصوصی از برگزاری نشستهای مشترک برای شناسایی مشکلات و موانع و رفع آنها، گفت: همکاری همه جانبه اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با سازمان نصر، توسعه ظرفیتهای بخش خصوصی ICT استان را موجب میشود.
وی افزود: اداره کل ارتباطات آمادگی هرگونه همکاری و تسهیل گری در چارچوب قوانین و مقررات، به منظور توسعه توان اقتصادی و فنی صنعت ICT استان و افزایش تعداد شاغلان این بخش را دارا است.
در این نشست، کریم الدینی، معاون پارک علم و فناوری استان، با تشریح ساختارهای حمایتی پارک به منظور بهره مندی شرکتهای دانش بنیان و دانش محور ICT، از شروع فعالیت مرکز توسعه زیست بوم فناوری در پارک خبر داد و اظهار کرد: این مرکز محیطی ایده آل برای توسعه کسب و کارها خصوصا کسب و کارهای نو مبتنی بر فناوری اطلاعات فراهم کرده است.
وی همچنین از تشکیل نخستین صندوق سرمایه گذاری پژوهش و فناوری در استان، با رویکرد سرمایه گذاری خطر پذیر با سرمایه بیش از ۵۵ میلیارد ریال در بهمن ماه سال جاری خبر داد.
علیرضا غفاری، رییس هیات مدیره سازمان نصر استان مرکزی نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شش ماهه این سازمان، با اشاره به جایگاه فنی ممتاز شرکتهای فعال در بخش ICT افزود:ارتقا هرچه بیشتر جایگاه شرکتهای فناوری اطلاعات استان مرکزی در سطح کشور از مهمترین برنامههای این سازمان است و بر لزوم همکاری و هماهنگی با بخش دولتی به منظور تحقق این هدف تاکید کرد.
بر اساس این گزارش؛ سازمان نظام صنفی رایانهای استان مرکزی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۴ آغاز کرده و در حال حاضر دارای ۸۳ عضو شرکتی، ۳۵ مشاور و بیش از ۸۰ عضو حقیقی و فروشگاهی است. این سازمان در سال ۱۳۹۷ موفق به کسب کرسی در شورای مرکزی سازمان نصر کشور شد.
انتهای پیام/