به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، فشار خون یکی از مشکلات جدی مردم دنیاست که در صورت تشخیص دیرهنگام باعث بروز بیماریهای قلبی و عروقی میشود و دومین عامل مرگ و میر افراد در جهان نام دارد.
فشار خون بالا عامل مرگ حدود ۱.۷ میلیون نفر از مردم دنیاست و در حدود ۴ درصد از کل بیماریها به دلیل عارضه فشار خون پدید میآید، امروزه در حدود ۶۰۰ میلیون نفر از مردم دنیا مبتلا به بیماری فشار خون هستند.
ورزش روزانه باعث کاهش فشار خون و افزایش سوخت و ساز بدن میشود، در نتیجه تحرک فیزیکی از انسداد رگهای قلبی جلوگیری میکند.
مصرف بیش از حد نمک در غذا خطر ابتلا در فشار خون بالا را افزایش میدهد به همین دلیل افرادی که مستعد این بیماری هستند باید میزان نمک مصرفی خود را کاهش دهند.
استعمال دخانیات و به ویژه سیگار به طور غیر مستقیم بر افزایش خون تأثیر دارد و باعث انباشت پلاکهای چربی در عروق میشود و این فرایند فشار خون را در افراد افزایش میدهد.
مصرف بیش از ۴ فنجان قهوه در روز به دلیل کافئین موجود در آن باعث افزایش فشار خون در افراد میشود و بیماران باید میزان مصرف قهوه خود را کم کنند.
استرس یکی از فاکتورهای شناخته شدهای است که تأثیر مستقیمی بر بالا رفتن فشار خون دارد به همین دلیل افراد باید استرس خود را کنترل کنند.
انتهای پیام /