به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پنج شتابدهنده بر اساس امضای یک تفاهمنامه مشترک همکاری بین ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانشگاه شهید بهشتی و سازمان فناوری اطلاعات ایران راهاندازی و تجهیز میشوند.
این تفاهمنامه در راستای اجرای سیاستهای کلی کشور و همچنین تحقق مفاد ماده 51 قانون احکام دائمی برنامههای توسعه اقتصاد دانشبنیان به امضا رسیده و با توجه به اهمیت توسعه کسبوکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال، توسعه اکوسیستمهای کسبوکارهای نوپا و دانشبنیان را دنبال میکند.
بر اساس این گزارش، هدف از راهاندازی این مراکز آزمایشگاهی و شتابدهندهها، گسترش و حمایت از توسعه اقتصاد دانشبنیان، گسترش و حمایت از متنوعسازی اکوسیستم، توسعه و تقویت توانمندیهای اکوسیستم کسبوکارهای فناوریمحور نوپای دیجیتال و توسعه و تقویت توان صادراتی کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال است.
امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در این نشست به نقش اساسی هاب در توسعه اقتصاد دیجیتال از طریق انباشت دانش و سرمایه مهم اشاره داشت و بر نقش دانشگاه و مراکز علمی و دانشگاهی در اجماع و توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور و جهان تاکید کرد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آئین امضای این تفاهمنامه، برنامههای مهم و اولویتهای ستاد در زمینه همکاری با شرکت هاب را برشمرد و این همکاری را زمینه تحقق اهداف و سیاستهای ستاد دانست.
رئیس هیات مدیره هاب نیز در این نشست با اشاره به سیاستهای پیش روی این شرکت، نقش این شرکت در توسعه و ارتقای اقتصاد دیجیتال را حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد تا این مجموعه به پلتفرمی برای اقتصاد دیجیتال تبدیل شود.
انتهای پیام/