به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحیه مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند اظهار کرد: یکی از وظایف ما این است که سلامت جسم و روح دانشجو را به صورت توأمان توجه کنیم و از این جهت بحث مراکز سلامت در اولویت قرار گرفت.
وی افزود: در مراکز سلامت کارهای مقدماتی بحث سلامت را پیگیری می کنیم و در صورت نیاز کار ویژه درمان را به صورت تخصصی ادامه خواهند داد.
صدیقی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در سال های اخیر پایش سلامت ورودی های جدید است که هزینه آن را سازمان امور دانشجویان تقبل کرده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اظهار کرد: مراکز مشاوره نیز جایگاه خوبی در دانشگاه ها پیدا کرده که در رصد و پیگیری آسیب های اجتماعی و تأمین سلامت روان بسیار تأثیرگذار است.
وی گفت: مصرف مواد مخدر در دانشگاه ها بسیار کمتر از سطح جامعه است اما کاهش همان مقدار کم نیز باید برنامه ریزی شود.
صدیقی با اشاره به کانون های همراه مراکز مشاوره و کانون های سلامت و اشاره به ۲۵ هزار عضو در این کانون ها اظهار کرد: توجه به این کانون ها به واسطه ارتباط بیشتر با دانشجویان صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه تلاش می کنیم تا پایان برنامه ششم توسعه زیر ساخت های تربیت بدنی دانشگاه ها به نقطه قابل قبولی برسد، بیان کرد: ارائه مشاوره تربیت بدنی به دانشجویان نیز از دیگر اولویت ها است.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم یادآور شد: یکی دیگر از سیاست های مهم فرهنگ سازی برای حضور و فعالیت بیشتر خیرین در فعالیت های وزارت علوم و در دانشگاه ها است.
صدیقی گفت: بنیاد خیریه ۱۵ خرداد برای ساخت ۳۵ خوابگاه اقدام کرده که تاکنون ۱۸ مورد آن تجهیز شده است.
گفتنی است احداث و تجهیز مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در ۵۹۱ متر مربع با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۱۰ میلیون تومان افتتاح شد.
رستوران مکمل دانشجویی در ۲۵۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان نیز در سفر معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افتتاح شد.
انتهای پیام / ط ا