به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که تمایل زیادی به درست کردن انواع نان ها در منزل دارند و حتی فست فود و غذاهایی که داخل رستوران ها طبخ می شوند را در خانه آماده می کنند ، به همین منظور دستور تهیه یک نوع نان مخصوص پیراشکی را برای شما تهیه کرده ایم که در ادامه می خوانیم:
بیشتربخوانید : طرز تهیه یک غذای خوشمزه خراسانی
وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری
آرد - ۳ تا ۴ پیمانه
آب ولرم - به میزان لازم
شکر - ۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر- یک قاشق غذاخوری
روغن مایع – یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کرم میانی:
آرد – یک چهارم پیمانه
شکر - یک پیمانه
آب - یک پیمانه
برای درست کردن این پیراشکی، ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق شکر وکمی آب ولرم مخلوط میکنیم و کنارمی گذاریم تا فعال شود. بقیه آب، شکر، روغن و وانیل را مخلوط میکنیم. سپس مایه خمیر فعال شده را میافزاییم و هم میزنیم. حالا آرد را میریزیم و هم میزنیم. مقدار آرد تقریبی است، چون بسته به رطوبت و جنس آرد، ممکن است زودتر یا دیرتر به خمیر مد نظر برسیم، اول خمیر را با قاشق هم بزنید تا جایی که دیگر نتوانید سپس با دست هم بزنید. به اندازهای آرد اضافه کنید که خمیری نرم به دست آید که چسبنده نباشد. بعد دستمالی روی خمیر بیندازید ودر جای گرمی مثل کابینت یا فر خاموش قرار دهید تا حدود یک و نیم تا ۲ ساعت استراحت کند. بعد از استراحت خمیر، روی سطح میز یا سینی بزرگ آرد میپاشیم، خمیر را با وردنه به قطر ۲ سانتی متر باز میکنیم و با قالب گرد به اندازه دلخواه مان (اگر قالب نداشتید با ظروف گرد مثل استکان، لیوان و ...) برش میزنیم و خمیرها را کف سینی میگذاریم و ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم. قبل از این که آن را در فر بگذاریم، روی خمیرها را مخلوط زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شکر میزنیم و کنجد میپاشیم ودر فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم. میتوانید پیراشکی را سرخ هم بکنید.
طرز تهیه کرم:
آرد، شکر و آب را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط هم میزنیم، (مدام هم بزنید تا کرم یک دست و لطیف شود) آن قدر روی حرارت باشد تا غلیظ و غلظتش از فرنی بیشتر شود، بعد کرم آماده شده را داخل پیراشکی قرار میدهیم.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/