به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه مهرانی متخصص تغذیه در رابطه با مصرف تنقلات و آجیل سالم در تعطیلات نوروز گفت: هموطنان عزیز برای جلوگیری از ابتلا به بیماریها از خرید و مصرف آجیلهایی که در مکانهای مرطوب نگهداری شده و حاوی سم آفلاتوکسین هستند خودداری کنند.
فاطمه مهرانی افزود: آجیلها نباید در معرض رطوبت قرار گیرند، رطوبت میتواند به ایجاد سم افلاتوکسین کمک کند.
آفلاتوکسین مادهای بسیار سمی و مقاوم است که باعث بروز مسمومیت حاد و مزمن در انسان و حیوانات میشود. این سم ممکن است در غلات، دانههای روغنی، ادویه جات، ذرت، بادام زمینی، پسته، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میوههای خشک وجود داشته باشد و در طیف گسترده تری از خوراکیها مشاهده شود.
مصرف مقدار ناچیز این سم به مدت طولانی موجب بروز انواع سرطان و اختلال متابولیکی ریز مغذیها میشود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: این مواد خوراکی همچنین نباید رنگ غیرطبیعی داشته باشند. متاسفانه برخی افراد سودجو به هنگام برشته کردن برخی مغزها از رنگهای غیرمجاز صنعتی و یا شیمیایی که سرطان زا هستند استفاده میکنند.
وی اضافه کرد: این مواد نباید خارج از فروشگاه در معرض گرد و غبار قرار بگیرند و باید در شرایط خشک و خنک نگهداری شوند. گاهی مشاهده میشود مغزها در ویترین مغازهها در معرض تابش نور مستقیم خورشید هستند که این امر میتواند باعث فساد مغزها شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
اللهم عجل لولیک الفرج
حتما میخریم ...................!!!!!!!!!
در این گرانی مگر می شود آجیل خرید که به فکر نکات خرید آن باشیم !!!
ما اصلا قصد خرید نداریم
مهمونا را با چایی بدرقه کنبیم بهتره .
کدوم آجیل دقیقا؟
مطمئن باشید کسی آجیل خرید نمیکنه با این قیمت،فقط تعدادی از مردم قادر خواهند بود آجیل خرید کنند .....
کدام پول ؟
کدام آجیل ؟
بی خیال بابا !!!!!!!!!!