حضرت زینب (س) بانوی قهرمانی است که پس از شهادت امام حسین (ع)، پرچمدار نهضت عاشورا شد.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، کربلا در کربلا می‌ماند، اگر زینب (س) نبود. این روایتی یک خطی از تمام صلابت و حِلم بانویی است که پس از واقعه عاشورا پیام‌آور و راوی نامردی اهل کوفه و شام شد.

پاداش اهل مقاومت نزد خداوند چیست؟

حضرت زینب (س) در ۱۵ رجب سال ۶۳ هجری قمری چشم از جهان فرو بستند. بانوی قهرمانی که پس از شهادت امام حسین (ع)، ارائه نهضت عاشورا را به دوش کشید و پرچمدار این قیام بودند. ایشان ضمن سفری که به همراه همسر گرامی شان عبدالله بن جعفر به شام داشتند، به لقاءالله پیوستند و بدن مطهرشان در همان جا دفن شد.


بیشتر بخوانید: زندگینامه حضرت زینب (س) / درسی که همسایه‌ی یهودی از حضرت زینب (س) گرفت


حجت الاسلام و المسلمین سید جلال موسویان خطیب و کارشناس امور دینی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره جایگاه اظهار کرد: شخصیت عقیله بنی هاشم (س) اسطوره مقاومت هستند. قرآن کریم درباره مقاومت می‌فرمایند؛ آنهایی که خدا خدا می‌کنند، اهل استقامت نیز هستند. همچنین کلمه مقاومت در سوره حمد در آیه «صراط المستقیم» آمده است.

وی در ادامه گفت: حضرت  زینب کبری (س) در مقابل تمام مصائب مقاومت کردند و خداوند بشارت داده هر کسی که اهل مقاومت است، ملائکه بر او نازل می شوند.

پاداش اهل مقاومت نزد خداوند چیست؟

این خطیب و کارشناس امور دینی بیان کرد: دومین مژده خداوند به اهل مقاومت بهره بردن بندگان از سَقایی خداوند است، چراکه خداوند فرموده هرکسی که در مقابل سختی ها استقامت کند، بر او محبت اهل بیت (ع) را می چشانم.

مشرح این گفتگو را در فیلم زیر مشاهده کنید؛

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۲ فروردين ۱۳۹۸
خانم جان قربونت برم الهی دست همه رو بگیر و شفاعتمون کن
Iran (Islamic Republic of)
عباس س
۱۱:۳۳ ۰۲ فروردين ۱۳۹۸
سلام خداوند و مومنین و مومنات و سلام ما بر زینب کبری عقیله نساء العالمین