عطایی نژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه طبق سرشماری از کلنیهای زنبور عسل، امسال بیش از ۶ هزار و ۳۸۳ نفر زنبوردار در امر پرورش زنبور عسل در مازندران مشغول به فعالیت هستند، گفت: ۶ میلیون و ۷۴ هزار و ۵۹۱ کیلوگرم عسل به ارزش هر کیلوگرم ۴۰۰ هزار ریال امسال در مازندران تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی افزود: ۶۰۲ هزار و ۷۱۹ کلنی زنبور عسل در مازندران وجود دارد که از این تعداد ۱۶۹ کلنی به صورت بومی و ۶۰۲ هزار و ۵۵۰ کلنی نیز به صورت مدرن نگهداری میشوند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: جهاد کشاورزی از طرحهای اشتغالزایی پرورش زنبور عسل حمایت می کند و در همین راستا امسال برای ۲ هزار و ۳۲۷ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
عطایی نژاد با بیان اینکه معمولا از هر کلنی به طور میانگین ۱۰ کیلوگرم عسل تولید می شود، گفت: زنبورداران باید با هماهنگی کارشناسان زنبور عسل مدیریتهای جهاد کشاورزی محل زندگی خود در شرایط بحران غذایی از آذوقههای کمکی استفاده کنند.
وی افزود: زمان استفاده از کیک زرد موقعی است که درجه حرارت محیط به ۱۵ درجه سانتیگراد بالای صفر میرسد و اگر پرورشدهندگان زنبور عسل به این اصل توجه داشته باشند، قطعا بهار و سال خوبی را در راستای تولید عسل آغاز خواهند کرد.
انتهای پیام/م