در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک فنجانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه کاپ کیک انار و اردهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فکر نمیکنم کسی باشد که کاپ کیک (یا کیک فنجانی) دوست نداشته باشد! کاپ کیک‌ها یک عضو کوچیک و مینیاتوری خوشمزه در هر مهمانی و مجلسی هستند که به خاطر تنوع در تزیین و همین طور راحت و سریع آماده شدنشان برای همه محبوب و دوست داشتنی هستند به همین منظور در این مطلب دستورالعمل تهیه کاپ کیک انار و ارده را به شما عزیزان آموزش داد‌ه‌ایم.

مواد لازم برای حدود ۱۰-۱۲ عدد

تخم مرغ ١ عدد درشت

شکر ١۱۰ گرم

روغن مایع ٥٠ میلى لیتر

ارده ٤٠ گرم

عسل ٢٥ گرم

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد ١٥٠ گرم

پودرکاکائو ١٥ گرم

بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری

بیکینگ سودا ١ قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

آب انار ٨٠ میلى لیتر (یک‌سوم پیمانه)

روش تهیه

فر را با دماى ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن‌گاه تخم مرغ و شکر را با همزن برقى بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس روغن مایع، ارده، عسل و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده موادخشک را همراه با آب انار، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید.

اکنون مایه به دست آمده را در کپسول‌های کاپ کیک بریزید و یک سوم از حجم کپسول‌ها را خالی نگه دارید.

کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و دانه‌هاى انار بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار