به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از وقوع سیل در نقاط مختلف کشور از جمله در استان گلستان، لرستان و خوزستان و بروز مشکلات برای ساکنان این مناطق حالا نگرانیهایی درباره وقوع بیماریهای عفونی و واگیردار مطرح است.
در همین باره کارشناسان بهداشت برای استفاده از آب و موادغذایی توصیههای ضروری دارند که در ادامه به برخی از این توصیهها اشاره شده است:
۱. به دلیل احتمال آلودگی مواد غذایی از غذاهای کنسرو شده و آب معدنی یا از آب جوشیده سرد شده استفاده شود.
بیشتر بخوانید: مهمترین دلیل سیلهای اخیر چه بود؟
۲. با توجه به اینکه احتمال بروز بیماریهای عفونی، چون وبا و هپاتیت آ. پس از وقوع سیل وجود دارد بنابراین مواد خوراکی و غذایی که به آب سیل آلوده شدهاند، استفاده نشود.
۳. احتمال شیوع بیماریهای عفونی مانند عفونتهای دستگاه گوارش از انواع میکروب و ویروسها نیز وجود دارد که باید مراقبتهای بهداشتی فردی و عمومی رعایت شود و دستها مرتب با آب و صابون شسته شود.
لازم به یادآوری است که مهمترین عامل بیماری در مناطق سیلزده، آبهای آلوده است که میتواند عامل بیماریهایی مانند وبا، تب حصبه و هپاتیت آ شود؛ راههای انتقال این بیماریها نوشیدن آب آلوده، خوردن غذای آلوده و دست آلوده است.
از علائم بیماری وبا میتوان به استفراغ، اسهال، تب و دفع زیاد آب اشاره کرد همچنین علائم تب حصبه، تب، خستگی، سرگیجه، درد بدن و اسهال است و هپاتیت آ با تب، خستگی، اسهال، استفراغ و زردی پوست خود را نشان میدهد؛ در این میان استفراغ، تب و بدن درد و اسهال از نشانههای مشترک در این سه بیماری هستند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/