به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم گفت و شنود با جوانان که امروز (چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه) برگزار شد، اظهار کرد: موضوع جوانان به گونهای شعاری بر روی زبان همه ما است، اما کمتر به آنها توجه میکنیم.
وی افزود: در کتاب گام دوم دولت به موضوع جوانگرایی، شفافیت، فسادگریزی و مقابله با نم پای دولتها و فسادی که مانند موریانه به جان دولتها میافتد، اشاره شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز به چهل سالگی انقلاب رسیدهایم و جوانی انقلاب را پشت سر گذاشتهایم و لازم است اصلاحات در نظام اقتصادی صورت گیرد و کجیها رفع شود و ما باید قدمهای جدی در این حوزه بر داریم.
شریعتمداری تصریح کرد: مقام معظم رهبری در چهل سالگی انقلاب بیانیه گام دوم انقلاب را منتشر کردند و در این بیانیه به جوانان بسیار توجه شده است.
وی افزود: جوانان به خودی خود وارد میدان میشوند و ما نمیتوانیم جلوی نیروی جوانی را بگیریم و به نظر میرسد راهی جز استفاده از جوانان نداریم و حتما مشکلاتی در این مسیر وجود دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وقتی از جوانان صحبت میکنیم، یعنی دوری از فساد و دل زدن به دریا که با امید، نشاط، ساختن ابزار و استفاده از فکر و دانش امکان پذیر است و ما باید به سمت استفاده از جوانان بریم.
شریعتمداری تصریح کرد: وقتی ما از جوانان صحبت میکتیم، افرادی میآیند و تعریفی از جوان ارائه میدهند که همان پیرمردان مو رنگ کرده هستند و ما موی رنگ کرده نمیخواهیم و نیاز به نیروی جوان داریم و باید در این مسیر گام برداریم.
وی افزود: برای ایجاد شفافیت نباید از دیده شدن زشتیها ترسید و باید به سمت اصلاح آنها برویم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما اعتقاد داریم که افرادی که کار بهتری میکنند باید دریافتی بیشتری داشته باشند، اما اگر فردی کار موثری نکند و دریافتی او ۵۰ برابر شود، یعنی به بیت المال دست اندازی میکند و بنده دستور دادم دریافتیها باید براساس قانون باشد و هر کسی که اضافه دریافت داشته، باید بازپس دهد و زمانی که ما نیروهای جوان را به کار گرفتیم، این فسادها هویدا شد.
شریعتمداری تصریح کرد: ما سامانههای شفافیت ایجاد کردیم و حتما اطلاعات را در اختیار مردم قرار میدهیم، زیرا چیزی مخفی از مردم نداریم.
وی ادامه داد: ما زمانی که اسامی مدیران را منتشر کردیم، سیل اطلاعات به دست ما رسید که فلان مدیر در چند جا کار میکند و همین اطلاعات باعث شد، برخی پستها به خودی خود خالی شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مال یک قشر نزد ما در امانت است و باید از آن حفاظت کنیم و باید از هلدینگها خارج شویم.
بیشتر بخوانید: برنامه وزارت کار برای توجه به مهارت گرایی به جای مدرک گرایی
شریعتمداری گفت: ما احتیاج نداریم که یک سازمان در دو نهاد مدیریت شود و شرکت پتروشیمی داشتیم که هم در شستا و هم در صندوق بازنشستگی مدیریت میشد که به سهام دار بخش خصوصی سپرده شد و آن سهام دار به نفع خود قراردادهایی بسته که اعلام میکنم تمام قراردادها باطل است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مدیران شرکتهای شستا باید در یک جا کار کنند.
وی گفت: امروز ما خط مقدم جوان گرایی هستیم و به همین دلیل است که بر سر ما خمپاره میاندازند و تا صدای آنها در بیاید، مدتی طول میکشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: وقتی که از جوانان نخبه صحبت میکنیم، به این معنی نیست که دیگر جوانان کنار گذاشته میشوند، در صورتی که کل کشور ما جوان و بخشی از آن نخبگان هستند.
شریعتمداری گفت: عمده مشکل ما در کشور بی مهارتی است و جوانان ما زمانی که از دبیرستان و دانشگاه بیرون میآیند، مهارت ندارند و در بیشتر کشورها افرادی به مقاطع بالای تحصیلی میروند، باید در حوزه پژوهش وارد شوند و پیدا کردن شغل برای آنها مشکل میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز ما نیاز به نیروی کار با مهارت داریم و باید تبادل نیروی کار را با دیگر کشورها داشته باشیم و همین امروز هیئتی از کرواسی وارد کشور ما شدهاند و از بین ۳ هزار نیروی کار ثبت نام کرده، ۳۰۰ نفر را انتخاب میکنند تا وارد سیستم کار کشور کرواسی شوند.
انتهای پیام/
چرا ما باید مرتب افراط و تفریط کنیم ؟..؟ یکی از دلایل مهم عدم پیشرفت کشور علیرغم همه منابع و معادن همین افراط های ما است!،،،! ؟..؟