به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رضا پورفلاح مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: ۵۲۰ هکتار از زمینهای کشاورزی ساری امسال به کشت سیر و پیاز اختصاص یافت و پیش بینی میشود ۶ هزار و ۹۶۰ تن سیر و پیاز در ساری تولید شود.
وی با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار به زراعت سیر و ۲۲۰ هکتار آن به زراعت پیاز اختصاص دارد، افزود: کشت پیاز از ابتدای بهمن ماه سال گذشته آغاز و پس از طی یک دوره رشد و نمو ۵ تا ۶ ماهه در تیرماه برداشت میشود.
پورفلاح گفت: کارشناسان و مروجین در مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی دهستانهای این شهرستان در کاشت، داشت و برداشت این محصولات،کشاورزان را همراهی میکنند و با توصیههای فنی درخصوص تغذیه، مبارزه با آفات و بیماریها موجب افزایش عملکرد در واحد سطح میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به نوسانات قیمت این محصول در بازار، گفت: با ایجاد سیستمهای اطلاعاتی در فرآیند تولید و توزیع میتوان ابزار مناسبی را برای پیش بینی و مدیریت درست به دست آورد.
پورفلاح افزود: با دانستن وضعیت تولید در لحظه و پیشبینی نسبتا دقیق وضعیت آن در آینده، میتوان زمان کاهش و یا افزایش عرضه را پیش بینی و با تدابیر مناسب مانند ذخیره سازی یا ایجاد بازار، از نوسانات شدید قیمت جلوگیری کرد.
انتهای پیام/ م