مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید ۴۶۶ تن عسل توسط زنبورداران این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،رضا پورفلاح مدیر جهاد کشاورزی ساری  به سهم  ۶/۴ درصد زنبورداران این  شهرستان در تولید عسل اشاره کرد و گفت:زنبورداران ساروی سالانه ۴۶۶ تن عسل پارسال تولید می کنند.

وی با اشاره به اهمیت و ارزش غذایی عسل و فرآورده‌های آن در سفره خانوار و ظرفیت و پتانسیل خوب این بخش برای اشتغال، افزود: اشتغال پایدار در صنعت زنبورداری از زنجیره تولید تا توزیع عسل و فرآورده‌های جنبی آن بوده که نیازمند برندسازی و ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته در این زمینه برای افزایش تولید و بازاریابی مناسب است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: صنعت زنبورداری علاوه بر تولید محصول عسل، در گرده افشانی و افزایش محصولات باغی نیز نقش موثری دارد.

پورفلاح افزود: عسل هم به عنوان یک ماده خوب خوراکی و هم ماده‌ای دارویی به ویژه برای بیماران دیابتی مورد توجه است.
انتهای پیام/س


اهمیت و ارزش غذایی عسل در سفره خانوار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.