رئیس پلیس پایتخت گفت:بالغ بر ۸۵ درصد پروندههای ارجاع شده به کلانتریها را با اقدامات مراکز مشاوره مستقر در کلانتریها به صلح و سازش رسانده ایم.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار رحیمی در همایش بزرگداشت روز روانشناس و مشاور که در محل سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد، با تبریک روز روانشناس و مشاور گفت: روانشناسی یکی از علوم مهم و مورد نیاز جامعه است؛ وی افزود: به لحاظ این که روانشناسان و مشاوران رفتار سالم اجتماعی را در جامعه گسترش میدهند، جای تقدیر و قدردانی دارد.
بیشتر بخوانید؛ ۳۰ درصد تخلفات کشور متعلق به تهران است
این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: نیروی انتظامی به عنوان نیروی خدوم و خدمتگزار به جامعه از جمله نهادهایی است که به سبب ارتباط نزدیک و تعداد ماموریت ها، به طور روزانه با تعداد زیادی از شهروندان در ارتباط نزدیک قرار دارد و به همین دلیل است که مقام معظم رهبری از این نیرو بهعنوان نیروی مسلح اجتماعی یاد کرده است.
رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد، بیش از دو دهه است که نیروی انتظامی رویکرد جامعه محوری و مردم محوری را سرلوحه امور قرار داده و معاونت اجتماعی پلیس نیز در همین راستا تشکیل شده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در مراکز مشاوره پلیس پایتخت گفت: امروزه پلیس تهران بزرگ از همکاران محترم روانشناس و مشاور در تمامی کلانتریها و پلیسهای تخصصی شهر تهران استفاده میکند که در حوزه پلیس راهنمایی و رانندگی نیز از دوران گذشته این رویکرد وجود داشته است.
سردار رحیمی بیان داشت: در همه کلانتریهای شهر تهران بخشی به عنوان مرکز مشاوره ایجاد شده تا با رسیدگی به امور انتظامی و اجتماعی شهروندان مشکلات آنها را در همان کلانتری حل و فصل کنند.
وی با اشاره به ایجاد ۱۱ مرکز مشاوره در ۱۱ سرکلانتری شهر تهران افزود، بالغ بر ۸۵ درصد پروندههای ارجاع شده به کلانتریها با اقدامات مراکز مشاوره مستقر در کلانتریها به صلح و سازش رسانده ایم.
سردار رحیمی همچنین به بکار گیری روانشناسان و مشاوران در مجموعه پلیس امنیت اخلاقی اشاره کرد و گفت، در این بخش نیز پلیس با به کارگیری متخصصان روانشناسی و مشاوره سعی دارد به امور شهروندان رسیدگی کند.
رئیس پلیس پایتخت در پایان اظهار داشت، پلیس برای ارتقا امنیت شهروندان یاری روانشناسان و مشاوران را میطلبد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه با بیان اینکه این روزها بحث امنیت اخلاقی مطرح است، گفت: بنده یک رفتاری در منزلم دارم و یک رفتاری در کوچه و خیابان که به آن مراکز و اماکن عمومی میگوییم که بالاخره باید قوانین را رعایت کنیم. در بحث امنیت اخلاق عمومی، آنهایی که در جامعه ایران حرکت میکنند باید شئونات را رعایت کنند؛ حتی این افراد بحث پرونده قضایی و دادسرا نخواهند داشت و جمعی از خواهران و افرادی که جزو معاونت اجتماعی هستند بیشتر بحث مددکاری و مشاوره را برای این افراد انجام میدهند.
انتهای پیام/