اغلب افراد هنگام بروز استرس به سراغ غذاهای پر کالری و چرب میروند و این امر عامل بروز چاقی است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
همه مصرف کنندگان خواهان کاهش افزودنیهای مواد غذایی هستند، اما اغلب متخصصان با توجه به امکان زنده ماندن و تکثیر میکروبهای بیماری زا در مواد غذایی این ترکیبات نگهدارنده ضد میکروبی را به آنها اضافه میکنند که همراه با عملیات اجرایی مناسب نقش مفیدی در تامین ایمنی مواد غذایی دارند.
آل سیستئین یک افزودنی و اسید آمینه است که استفاده از آن اثرات بسیاری به همراه دارد؛ برای مثال کمک میکند تا قابلیت انعطاف خمیر بهتر شود؛ نکته جالب این که منبع رایج به دست آوردن این ماده از موی انسان و پر اردک است. بسیاری از فست فودها این ماده را که از پرهای اردک به دست میآوردند؛ مصرف میکنند.
تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد در شرایط پراسترس، رژیم غذایی پرچرب و پرقند میتواند منجر به اضافه وزنی غیر عادی شود؛ اکثر افراد هنگام بروز اضطراب به پرخوری روی میآورند و عمدتاً هم غذاهای پرکالری سرشار چربی و مواد قندی مصرف میکنند.
استرس مزمن به تنهایی موجب افزایش میزان انسولین خون میشود اما زمانی که با رژیم غذایی پرکالری همراه شود، میزان انسولین در مقایسه با زمان بدون استرس و رژیم غذایی عادی، ۱۰ برابر بیشتر افزایش می یابد که در نتیجه چاقی را برای شما به همراه دارد.
رزماری یک گیاه دارویی دوست داشتنی است که فوایدی فراتر از بهبود عطر و طعم غذاهای مختلف دارد، رزماری یک تقویت کننده سلامت مغز است، به ویژه زمانی که روغن آن در رایحه درمانی یا آروماتراپی استفاده شود.
باور عموم بر این است که بوئیدن روغن رزماری بهرهوری و کارایی ذهنی را بهبود میبخشد، علاوه بر این روغن رزماری میتواند به حفظ حافظه کمک کند؛ این گیاه دارویی برای دانش آموزان و افرادی که مهارتی جدی را فرا میگیرند، فوق العاده مفید است.
در مطالعات اخیر دانشمندان مشخص شده است مصرف مکمل ویتامین C موجب کاهش ریسک سکته، تسکین سرماخوردگی، حفاظت در مقابل کم کاری سیستم ایمنی، پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی، حفظ سلامت پوست و ایجاد پوستی بدون چین و چروک، و بهبود سلامت چشم میشود.
این تحقیقات نشان میدهد که ویتامین C بر کاهش جذب چربی در بدن و پیشگیری از چاقی هم تاثیر دارد پس بهتر مقدار مناسبی از این ویتامین را به صورت مرتب مصرف کنید.
آروماتراپی یا رایحه درمانی روشی است که سعی می کند رایحه گیاهان، گل ها و حتی دانه های مختلف را برای بهبود سلامتی انسان ها به کار ببرد و در بسیاری از موارد هم موفق عمل کرده است. این روش به عنوان یک روش مکمل در کنار مصرف داروها و درمان های کلاسیک عمل می کند و نتایج مثبت زیادی به همراه دارد.
آروماتراپی با استفاده از روغنهای ضروری می تواند فشار خون را از طریق آرامش دادن و ریلکس کردن کاهش دهد با این حال فقط استفاده کوتاه مدت از روش آروماتراپی مفید است؛ بر اساس مطالعات، قرار گرفتن در معرض آروماتراپی بیش از یک ساعت، اثر متفاوتی دارد.
انتهای پیام/