باغداران گیلانی از امروز برداشت شکوفه بهار نارنج را از باغ‌های مرکبات آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسا فر، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان امروز گفت: باغداران گیلانی کار برداشت شکوفه بهار نارنج را از ۱۱ هزار و ۱۲۰ هکتار از باغ های مرکبات خود آغاز کردند.

وی افزود: پیش بینی می‌شود باغداران گیلانی امسال ۱۳ تن شکوفه بهار نارنج برداشت کنند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: باغداران مرکبات در گیلان سالانه با برداشت و فرآوری شکوفه‌های بهار نارنج بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال درآمد کسب می‌کنند.

منوچهر پارسا فر، با بیان اینکه مصرف بهار نارنج علاوه بردرمان بیماری‌های عصبی، نشاط آور و آرام بخش نیز است ، افزود: رودسر، لنگرود، املش، لاهیجان و تالش مهمترین مناطق رویش شکوفه‌های بهار نارنج در استان گیلان است.

وی ، با اشاره به اینکه مربا، عرق، دم نوش و شربت از فرآورده‌های بهارنارنج است، تصریح کرد:  باغداران گیلانی همه ساله پس از برداشت شکوفه های بهار نارنج جشنواره ای نیز با هدف شکرگزاری ، معرفی هرچه بیشتر خواص درمانی بهار نارنج وهمچنین حفظ سنت های بومی استان برگزار می کنند.

 

 

انتهای پیام/م.ع

برداشت شکوفه بهار نارنج از باغ‌های مرکبات گیلان آغاز شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.