به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید کارشناسان فناوری نشان داده است که شبکه اجتماعی توییتر سبب انتشار اسناد غیرواقعی و ترویج دروغ گویی در فضای مجازی میشود. در جریان این تحقیقات یکی از کاربران توییتر که به طور ویژه مورد بررسی قرار گرفته دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا است. پس از بررسی توییتهای دونالد ترامپ مشخص شد بیش از یک سوم توییتهای او شامل اطلاعات دروغین هستند.
«توییتر طوفانی را با توییتهای جعلی ترامپ در دنیا ایجاد کرده است.» این جملهای است که کاربران منتقد توییتهای جعلی و انتشار اسناد نامعتبر در توییتر برای توصیف توییتهای جنجالی رییس جمهور آمریکا به کار میبرند. نتایج گرفته شده از تحقیقات جدید در فضای شبکه اجتماعی بیانگر دروغ بودن بیش از ۳۰ درصد پیامهای فرستاده شده روی این رسانه اجتماعی است. اما آنچه در این تحقیقات بیش از هر چیز مورد توجه قرار گرفته است، استفاده گسترده دونالد ترامپ از اطلاعات دروغ در توییتهای خود است.
در این تحقیقات بیش از ۲۰۰۰ توییت پست شده در فاصله زمانی بین ۶ بهمن تا ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است. در همین بازه زمانی دونالد ترامپ حدود ۴۰۰ کلمه نامفهوم و اشتباه را در توییتهای خود استفاده کرده است. وسعت دروغ گویی در توییتهای عالیترین مقام ایالات متحده آمریکا نشانهای هرچند کوچک، ولی قابل استناد در موضوع قابل اعتماد نبودن سیاستهای دولتمردان آمریکا است.
تحلیل گران سیاسی معتقدند این نوع از نوشتار و استفاده از منابع غیرواقعی تنها به ترامپ محدود نمیشود و بسیاری دیگر از رسانهها و سیاستمداران آمریکایی برای تشویش اذهان عمومی و ایجاد نوسان در بازارهای جهان، توییتهایی با محتوای دروغین را ارسال میکنند. سیاست مداران آمریکایی با درک قدرت نفوذ شبکههای اجتماعی در بین مردم در سراسر جهان به شکلی نادرست و غیراخلاقی از آن استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید: تاثیرات مخرب فیسبوک بر سایر پیامرسانها
انتهای پیام/