به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رسیدگی به این پرونده با شکایت مرد میانسالی به پلیس آغاز شد. وی به مأموران گفت برادرم را که حجره دار میدان تره بار است ربودهاند.
با اعلام شکایت مرد میانسال، تحقیقات آغاز و با بررسی دوربینهای مداربسته خانه مرد حجره دار مشخص شد مردان نقابدار مسلح هنگامی که مرد ثروتمند قصد سوار شدن بر خودروی بنزش را داشته او را ربودهاند.
در حالی که بررسیها درباره این حادثه ادامه داشت مأموران دریافتند آدمربایان ساعت ۱۶ عصر همان روز گروگان را در حالی که دست و پا و چشمانش بسته بوده حوالی میدان فاطمی رها کرده و از محل گریختهاند.
او در تحقیقات گفت: بعد از اینکه مردان ناشناس مرا ربودند با تهدید و زور، دو کارت عابر بانکم که بیش از دو میلیارد تومان پول داخل آن بود را بههمراه رمزش از من گرفتند. آنها قصد خرید با کارتهای عابر بانک مرا داشتند که متوجه شدند کارتها مسدود شده است. در نهایت زمانی که دیدند نمیتوانند از من پولی بهدست آورند رهایم کردند.
بررسیها در این خصوص ادامه داشت که برادرزاده شاکی به اداره پلیس رفت و راز ربوده شدن عمویش را برملا کرد. او گفت: من مدتی است که به مواد مخدر معتاد شده ام. قبلاً در غرفه عمویم کار میکردم از او ۸۰ میلیون تومان پول میخواستم. اما حاضر نبود این پول را به من بدهد به همین دلیل من ماجرا را به دو نفر از دوستانم گفتم و آنها عمویم را ربودند. قرار شد که به هر کدام از آنها ۱۰۰ میلیون تومان پول بدهم.
با اعتراف مرد جوان، دو همدستش که یکی از آنها مستندساز بود بازداشت شدند. در مراحل اولیه تحقیقات گروگان میانسال به دادسرای جنایی تهران مراجعه کرد و هر سه متهم این پرونده را بخشید. با گذشت مرد حجره دار، پرونده به دادگاه ارجاع شد تا سه متهم از جنبه عمومی جرم محاکمه شوند.
درحالی که متهمان این پرونده در زندان دوران محکومیتشان را میگذراندند، مرد مستندساز که یکی از متهمان این پرونده بود، متوجه شد که در زندان حسن اخلاق، گذراندن بیش از نیمی از دوران محکومیت و حفظ قرآن باعث عفو خواهد شد. بدین ترتیب مرد جوان با تلاش فراوان برای رعایت موارد انضباطی و حفظ جزء سیام قرآن و به خاطر داشتن حسن اخلاق مورد عفو قرار گرفت و ۱۱ ماه باقیمانده حبسش را بخشیدند.
انتهای پیام/