به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،معاون سلامت دامپزشکی کردستان از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.
ناصر مخدوم گفت: همانند سالیان گذشته امسال نیز برای نظارت و بازرسی مستمر از تمام مراکز تولید و توزیع ۲۵ اکیپ ثابت و سیار و ۹ اکیپ بازرسی در سطح استان تشکیل شده است.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان، تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها، کشتارگاههای دام و طیور در استان کردستان تحت کنترل و نظارت بیشتر قرار میگیرند و به طور مستمر بازرسی میشوند.
معاون سلامت دامپزشکی استان کردستان تصریح کرد: در طول این ماه با توجه به افزایش مصرف فرآوردههای خام دامی، طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت جدی انجام میشود و شهروندان هیچ دغدغه و نگرانی نداشته باشند.
وی بیان کرد: در طول سال گذشته ۳۱ هزار تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاههای استان استصحاب و ۲۷۴ تن گوشت غیربهداشتی نیز معدوم شد.
مخدوم گفت: همچنین ۱۶۴ هزار مورد بازدید از مراکز عرضه و تولید فرآوردههای خام دامی در سطح استان کردستان صورت گرفته که ۱۲۳ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف، ضبط و معدوم شد.
انتهای پیام/ع