به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سازمان دامپزشکی کشور؛ سامد برومندفر، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به طرح تشدید کنترل بر فرآوردههای دامی اظهار کرد: بر اساس هماهنگیهای انجام شده، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام ماه رمضان امسال نیز در ۴ قالب هماهنگی بینبخشی، برنامه عملیاتی، برنامه نظارتی، اطلاعرسانی اجرایی میشود.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: پس از انجام اقداماتی جهت هماهنگی بین بخشی، در زمینه برنامه عملیاتی کنترل و نظارت بهداشتی اقداماتی نظیر سازماندهی اکیپهای ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در استان و شبکههای تابعه و تجهیز آنها به امکانات مورد نیاز در تمام ایام، اجرای طرح از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ و در دو شیفت کاری پیشبینی شده است.
بیشتر بخوانید: تأکید وزیر جهاد کشاورزی بر افزایش خود اتکایی تولیدات کشاورزی
وی افزود: البته در این زمینه پیشبینی شده است تا تمامی مکانهای مناسب برای استقرار اکیپها با توجه به نتایج اجرای طرح در سال گذشته، از قبل شناسایی تعیین و جهت استقرار آنها در میادین شهر مجوزهای لازم از اداره راهنمایی و رانندگی اخذ شود.
برومندفر، مراکز توزیع و عرضه، خودروهای ویژه حمل، کشتارگاه، سردخانه، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی و سایر موارد را از اماکن تحت پوشش طرح برشمرد و افزود: البته فارغ از تمهیدات اتخاذ شده جهت نظارت مستمر بر اجرای برنامه در سطح استان و شهرستانهای استان توسط اکیپهای متشکل از کارشناسان اداره کلدامپزشکی و همچنین بازرسان، تدابیر لازم جهت اقدام روابط عمومی اداره کل دامپزشکی هر استان و در صورت لزوم با خبرنگاران محلی و صداوسیمای استان در زمینه تهیه عکس، گزارش، خبر و فیلم از امکانات فراهم شده و انجام گرفته در ایام مذکور همکاری کند.
وی ابراز کرد: البته در زمینه اطلاعرسانی تمهیدات دیگری هم در زمینه تهیه اطلاعیه و اعلام تلفن تماس مردمی به صورت پیغامگیر در ساعات غیر اداری، تولید بنرهای آموزشی و تهیه پلاکارد نیز اتخاذ شده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور، با اشاره به اقدامات مشابه سال گذشته سازمان دامپزشکی کشور در استفاده از ۳۸۶۱۳ اکیپ در طول ماه رمضان سال ۹۷ متشکل از ۵۵۳۵۵ پرسنل نظارتی و بازرسی بهداشتی در سطح کشور گفت: با اقدامات این اکیپها از طریق ۱۷۶ هزار و ۶۴۶ بازدید ۸۹۱۸۵ واحد مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، ۲۰۰ هزار و ۷۶۶ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که پس از تعطیلی ۱۰۳ واحد خاطی ۷۵۹ مورد نیز به دادگاه معرفی شدند.
برومندفر با بیان اینکه از طریق ۸۴۸۵ بازدید ۱۴۷۸ واحد کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآوردههای خام دامی، ۴۳۵ هزار و ۲۳۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد، گفت: پس از تعطیلی ۸ واحد خاطی، ۴۰ مورد آنها به دادگاه معرفی شدند.
این مقام مسئول در سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: با احتساب سایر موارد بازدیدها و موارد ضبط شده در مجموع با فعالیتهای مسئولانه اکیپهای نظارتی در ماه رمضان سال ۹۷ از مجموع ۲۱۱ هزار و ۷۴۲ مورد بازدید ۱۰۹ هزار و ۶۹۰ واحد که منجر به نمونهبرداری ۲۲۱۳ مورد شد، ۶۹۵ هزار و ۶۲۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که منجر به تعطیلی ۱۱۹ مورد متخلف و معرفی ۸۶۱ واحد خاطی به دادگاه شد. در این زمینه ۴۲۴ هزار و ۳۴۱ کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شده نیز معدوم شد.
انتهای پیام/